Dansk
Gamereactor
nyheder
Ultra Street Fighter IV

Ultra Street Fighter IV: "Mange flere af figurene er gangbare nu"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ultra Street Fighter IV er udkommet digitalt, og i den anledning har vi hevet fat i Capcoms esports associate director Matt Dahlgren for at høre hvad Ultra-udgaven får af betydning for spillet på konkurrenceplan, hvad holdet har opnået med opdateringen, hvor hvad fremtiden for serien er.

"Vi ønskede ikke at nerfe figurer over hele linjen, men i stedet at styrke alle kæmperne", siger han om de mange balanceændringer, Ultra-udgaven byder på. "Som minimum har vi rystet posen nu, og der er mange flere figurer, der er gangbare nu, som ikke egnede sig til turneringsspil før, så den kommende sæson burde blive rigtigt spændende".

Og communityet af konkurrencespillere har været en stor faktor i arbejdet med spillet, siger Dahlgren, der kalder processen for den mest åbne, de hidtil har haft.

"Vi er blevet meget mere åbne om hvordan vi håndterer vores fighting-spil. Det er USFIV et bevis på. Det er den mest åbne udviklingsprocess, vi har haft. Da vi startede, udsendte vi et spørgeskema og fik 30.000 svar om hvad folk gerne vil se i spillet. Det brugte vi som udgangspunkt, og så tog vi spillet ud til masser af tests i felten, fik pro-spillerne til at prøve det og samlede deres feedback.

Læs også vores residerende fighting-ekspert Thomas' anmeldelse af Ultra Street Fighter IV.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold