Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3-beta også i Europa

Dog kun for Plus-medlemmer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sonys populære spilserie Uncharted har længe gjort mange spillere glade. I november udkommer den tredje del af serien så endelig på PlayStation 3. Sony har dog åbnet for muligheden for at spille multiplayer- delen inden spillet udkommer.

I USA skulle man således besøge en Subway-restaurant og spise eller drikke nogle af deres produkter. Gjorde man det, fik man en kode til at downloade multiplayer-delen til sin PlayStation 3.

Så meget skal man ikke foretage sig i det europæiske ifølge eu.bloggen. Onsdag den 5. oktober vil alle Playstation-Plus medlemmer i Europa nemlig også få adgang til spillet. Alle medlemmer vil kunne downloade multiplayer-delen gratis allerede på onsdag.

Uncharted 3: Drake's Deception

Relaterede tekster

Uncharted 3: Drake's DeceptionScore

Uncharted 3: Drake's Deception

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Nu er det tredje kapitel i serien endelig landet efter to år, men er Uncharted 3: Drake's Deception ventetiden værd? Vi bringer to anmeldelser af den ventede efterfølger.Indlæser mere indhold