Dansk
Gamereactor
nyheder
Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4 kommer til PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony er begyndt på en kraftig udvidelse af deres PlayStation-brand. Det inkluderer blandt andet filmatiseringer af nogle af deres mest populære spil, samt en øget satsning på mobil, hvilket vi kunne berette om i går.

Men det er ikke alt. Sony satser også på PC-markedet, og nu virker det til, at endnu en stor titel følger Horizon: Zero Dawn og Days Gone over på Steam.

Ovre på Resetera har en opmærksom bruger gennemgået en officiel Sony-præsentation af finansielle vækstmuligheder, og her fremgår det sort på hvidt: Uncharted 4: A Thief's End er på vej til PC.

En opdateret version af Uncharted 4 til PC vil helt sikkert kunne skabe ekstra hype omkring den kommende filmatisering, der er en stor satsning for Sony, så det virker ikke som noget helt dumt næste skridt for virksomheden i deres PC-strategi.

Tidligere på måneden meldte Naugthy Dog, at Uncharted 4 er blevet spillet af mere end 37 millioner spillere. Det tal må dog forventes at stige markant, når PC-porten på et tidspunkt kommer ud. Hvornår det sker ved, vi dog endnu ikke, da Sonys præsentation ikke indeholdt udgivelsesdatoer.

Uncharted 4: A Thief's End

Relaterede tekster

Uncharted 4 kommer til PC

Uncharted 4 kommer til PC

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Sony er begyndt på en kraftig udvidelse af deres PlayStation-brand. Det inkluderer blandt andet filmatiseringer af nogle af deres mest populære spil, samt en øget...Indlæser mere indhold