Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Unity vil angiveligt opkræve 4 % af omsætningen for spil med en indtjening på mere end en million dollars

En mødeoptagelse afslører Unitys planlagte ændringer af deres kontroversielle politik.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I går annoncerede Unity, at de har lyttet til den ekstremt kritiske feedback, de har modtaget efter afsløringen af deres Runtime Fee-politik, der skal træde i kraft i starten af det nye år. Efter et fejlslagent forsøg på at uddybe politikken og gøre udviklere mere forstående over for den, har de nu lovet at ændre den. Detaljer om ændringerne vil blive offentliggjort senere i ugens løb, men nu kan Bloomberg rapportere, at de har fået fingre i en mødeoptagelse, der afslører, hvordan Unity har tænkt sig at ændre politiken.

Angiveligt vil Unity begrænse gebyret til 4 % af et spils omsætning, og det gælder kun for spil, der omsætter for mere end en million dollars. Derudover behøver udviklere ikke længere at installere Unity-teknologi for at kunne rapportere installationstal; i stedet vil de blive betroet at gøre det selv.

Desuden afskaffes de retroaktive installationsgebyrer, hvilket betyder at udviklere kun vil blive opkrævet for nye installationer, der foretages efter politikkens ikraftrædelse. Det virker som skridt i den rigtige retning, men spørgsmålet er, om skaden ikke allerede er sket, og mange udviklere helt har mistet respekten for- og tilliden til Unity.

Det bliver spændende at se, om de ændringer, Unity selv vil annoncere senere på ugen, stemmer med overens med det, vi hører fra Bloomberg.

Unity vil angiveligt opkræve 4 % af omsætningen for spil med en indtjening på mere end en million dollars


Indlæser mere indhold