Dansk
Gamereactor
lifestyle

Universals mørke univers ser ud til at trække den største svindel nogensinde med Invisible Man mødes og hilser

Verden åbner i forlystelsesparken Epic Universe i Orlando næste år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Universal har store planer for sin Epic Universe park på Universal Orlando Resort. Dette vil omfatte fem unikt stylede verdener, hvor en er indrammet omkring Super Nintendo World, en anden på How to Train Your Dragon, og en tredje er mindre mærkespecifik og kaldes Dark Universe.

Dette vil være den mere traditionelle stil med at tilbyde et horror og uhyggeligt temaområde, som vi ser i mange forlystelsesparker rundt om i verden, og med åbningen af denne region planlagt til næste år, har Universal afsløret, hvad den vil tilbyde.

Ud over at have steder og områder designet til at forstyrre og skræmme fans med uhyggelig æstetik, vil der også være to rigtige attraktioner. Den første er Monsters Unchained: The Frankenstein Experiment, og dette vil se Victor Frankensteins tipoldebarn få til opgave at rehabilitere flere monstre, der plager landet og derefter i sidste ende forsøger at tæmme Dracula også. Den anden tur vil være Curse of the Werewolf og vil være en roterende coaster, hvor du zoomer langs en skovsti, mens du undgår varulve, der lurer i mørke.

Disse attraktioner er oven på et par temarestauranter som Das Stakehaus (et steakhouse med vampyrtema) og The Burning Blade Tavern (en taverna, der bryder ud i flammer hvert 20. minut).

Dette er en annonce:

Men den største ting, der fangede vores opmærksomhed, er mødet og hilsen med karakterer, og hvordan Universal ser ud til at trække den største con nogensinde. Mens du vandrer rundt i landsbyen Darkmoor (som området vil blive døbt), kan du finde skuespillere klædt ud som Frankenstein's Monster, Bride of Frankenstein, Ygor, og Invisible Man... Vi er ikke sikre på, hvordan du nogensinde vil fortælle, at han faktisk er der, men dette virker som en moden mulighed for nogle sjove fotos og selfies med en karakter, der notorisk ikke let kan fotograferes.

Skal du til Darkmoor næste år?

Universals mørke univers ser ud til at trække den største svindel nogensinde med Invisible Man mødes og hilser
Universal
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold