Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Valiant Hearts: The Great War

Valiant Hearts, den store krig og kærligheden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Adrian Lacy, development director hos Valiant Hearts, taler os gennem Første Verdenskrig og kommunikationen mellem de forskellige nationer. Er du forvirret over den indledning, skal vi ikke bebrejde dig.

Årsagen er Ubisofts kommende spil Valiant Hearts: The Great War. Titlen var en af de store overraskelser på årets Ubisoft DigiDays-konference, og begejstrede mange deltagere med dens helt specielle visuelle stil.

Find også ud af hvad krigsspillet har tilfælles med Rayman Origins og bliv kort sagt klogere på den anderledes titel.

Se med herunder.

HQ

Relaterede tekster

1
Valiant Hearts på vej til iPad

Valiant Hearts på vej til iPad

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi var begejstrede for Valiant Hearts: The Great War i vores anmeldelse af spillet til de stationære enheder. Derfor glæder det os naturligvis at høre, at spillet dukker...

1
Valiant Hearts, den store krig og kærligheden

Valiant Hearts, den store krig og kærligheden

NYHED. Skrevet af Lee West

Adrian Lacy, development director hos Valiant Hearts, taler os gennem Første Verdenskrig og kommunikationen mellem de forskellige nationer. Er du forvirret over den...Indlæser mere indhold