Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty 3

Valor Pack til Call of Duty 3

Fem nye baner for 800 points

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Activision gav forleden en enkelt bane væk til Call of Duty 3, men skal du have de seneste fem, altså den såkaldte Valor Pack, så skal du finde din virtuelle møntfod frem og smide 800 Microsoft points. Gør du dette, så skulle du angiveligt også få fem yderst veldesignede baner, der modsat dem du allerede kender, er meget kompakte og derfor yderst velegnet til små, intense kampe.

Du kan hente de fem baner med det samme. Hvis der er nogen derude der hare gjort det, så hører vi gerne fra jer i vores kommentarstreng. Er banerne værd at betale for? Eller skal resten vores læsere holde sig væk?

Billederne stammer ikke fra de fem nye baner.

Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3

Relaterede tekster

Call of Duty 3Score

Call of Duty 3

ANMELDELSE. Skrevet af Martin B. Larsen

Call of Duty 3 får også en tur på PlayStation 3, og Martin har kastet sig ud i livet som soldat under Anden Verdenskrig. Er PS3-ejere lige så heldige som deres X360-fætre?

Call of Duty 3Score

Call of Duty 3

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Nintendos første slag mod Sony og Microsoft udkæmpes i Normandiet. Henrik er draget i krig for at redde verden endnu engang. Hør alt om Wii-udgaven...

7
Spil Call of Duty 3 på Xbox One

Spil Call of Duty 3 på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

For nyligt kunne Xbox One-ejere glæde sig over at bryde den moderne og fremtidige krigsførelse, ved at kunne spille Call of Duty 2, der har rødderne tilbage i 2....Indlæser mere indhold