Dansk
Gamereactor
esports
Valorant

Valorant Champions Tour vender tilbage den 20. februar for EMEA-fans

Med den faktiske globale kickoff er et par dage tidligere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har afsløret den nøjagtige dato for, hvornår sæsonen 2024 Valorant Champions Tour begynder. Sat til at begynde den 16. februar for Americas ligaen, vil yderligere regionale ligaer følge i dagene efter, med Pacific sat til 17. februar, EMEA til 20. februar og Kina den 22. februar. Dette markerer alle startdatoen for Kickoff Tournament, hvor to hold pr. region kæmper om en plads ved Masters Madrid-begivenheden, der er planlagt til foråret.

I modsætning til nogle andre esports begynder Valorant ikke med et ligaformat. Det starter igen med en knockout-gruppe, hvor hold fra hver region konkurrerer mod hinanden om overlevelse og støt og støt arbejder sig gennem en gruppe-, play-in- og slutspilsgruppe. De to slutspilsfinalister får Masters Madrid billetter.

Efter denne turnering og Masters Madrid begivenheden, Stage 1 af VCT vil forekomme og løbe fra april til begyndelsen af maj. De tre bedste hold fra hver region i denne turnering går til Masters Shanghai event. Stage 2 vil derefter samle op efter den Masters turnering, hvor de fire tophold fra hver region lander en plads i Champions begivenheden og i Season Playoffs, hvor seedning og i sidste ende retten til at blive kaldt verdensmester igen vil blive tilbudt.

Tjek de deltagende VCT-hold i 2024 nedenfor.

Valorant

Relaterede teksterIndlæser mere indhold