Dansk
Gamereactor
esports
Valorant

Valorant Udfordrerne EMEA vil bruge et tretrinsformat næste år

At give spillerne flere muligheder for at konkurrere og fremvise deres færdigheder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har afsløret, at Valorant Challengers -scenen i EMEA-regionen får lidt af en ændring på vej ind i 2025-sæsonen. Turneringen skifter til et tre-trins format, hvor hver fase har to dele; En regulær sæson spille sektion og en helt ny turnering, hvor de bedste hold vil møde hinanden.

Denne strukturændring sigter mod at give spillerne flere muligheder for at finpudse deres færdigheder og også fremvise deres talenter, alt imens de optjener point, der nu bestemmer, hvordan Ascension -turneringen og de deltagende hold til denne begivenhed bestemmes - hvor Ascension er den måde, hvorpå et Challengers -hold går videre til Champions Tour.

Ellers har Riot bekræftet, at Italien og Portugal fremover vil slutte sig til Challengers Spain -kredsløbet for at muliggøre en bedre opdeling af regioner og talent på tværs af EMEA. Dette vil også betyde, at pladserne i Challengers Spain ligaen vil blive arrangeret lidt anderledes for de regionale ligaer under Challengers, med fire hold fra Spain: Rising kvalificerende, et fra Italy: Rinascimento, et fra Portugal: Tempest, et wildcard og et fra at vinde en kvalifikationsturnering.

Riot tilføjer, at mange af disse kvalifikationsturneringer starter senere i år, med den første den 25. september og den sidste engang i november.

Valorant

Relaterede teksterIndlæser mere indhold