Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Left 4 Dead 3

Valve benægter nye Left 4 Dead 3-rygter

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

I fredags begyndte nye rygter at dukke op, der påstår at Valve nu igen arbejder på Left 4 Dead 3, efter at projektet angiveligvis blev sat på pause tilbage i 2017. Rygterne var baseret på insider-viden fra Valve News Network, men der blev kastet yderligere benzin på bålet efter at en kinesiske HTC-repræsentant gav et foredrag, hvor personen specifikt nævnte "L4D3".

HQ

Men Valve benægter selv disse rygter, og har sagt følgende i en besked til IGN.

"We've seen rumors to this effect for the last couple of months. We did briefly explore some Left 4 Dead next gen opportunities a few years ago. But we are absolutely not working on anything L4D related now, and haven't for years."

Valve afviser det altså blankt til trods for at rygterne svirrer, men tror du alligevel ikke at de om ikke andet arbejder på koncepter?

Left 4 Dead 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold