Dansk
Gamereactor
nyheder
Portal 2

Valve betaler privatperson $20.000 for at rapportere om vigtig teknisk fejl

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Valve må siges at have ændret image i løbet af det sidste årti, og er hurtigt gået fra at være spiludvikler til at være én af de største spillere på markedet. Alligevel er de ikke over at belønne en softwareudvikler der gør dem bevidste om en alvorlig teknisk fejl.

Ifølge The Register skulle softwareudvikleren Artem Moskowsky for nylig teste en webapplikation til Steam ud, og pludselig opdagede han en teknisk fejl, der kunne generere Steam-nøgler til spil på. Pludselig sad han med 30.000 nøgler til Portal 2 eksempelvis, og her valgte han at kontakte Valve, og fortælle præcis hvordan dette kunne lade sig gøre.

"Using the /partnercdkeys/assignkeys/ endpoint on partner.steamgames.com with specific parameters, an authenticated user could download previously-generated CD keys for a game which they would not normally have access," sagde Moskowsky til Valve.

Der gik få dage, og så kontaktede Valve Moskowsky, og gav ham $20.000 for at finde den svaghed i systemet. Dette er ikke første gang at Moskowsky har modtaget beløb for at finde tekniske fejl, og det kan åbenbart betale sig hos Valve.

Portal 2

Relaterede tekster

Portal 2Score

Portal 2

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Spilverdenens bedste test er tilbage. Og du skal atter gennem sindrige testkamre hvor du skal skyde din portal-gun varm. Vi har spillet Portal 2 og nydt hvert et øjeblik.Indlæser mere indhold