Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Half-Life 3

Valve hyrer nye medarbejder der skal arbejde på "tophemmelige spil"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

For nylig, efter mange års ventetid, afslørede Valve-chefen Gabe Newell at firmaet vil begynde at producere deres egne spil igen. Her talte han heller ikke om partnerskaber, han talte om egne kreative projekter, og nævnte specifikt Nintendos tilgang som værende den de stiler efter. Siden da har vi ikke hørt noget konkret til hvilke spil Valve arbejder på, men én ting er sikkert - de er tophemmelige.

HQ

Et nyt jobopslag som Level Designer er nemlig dukket op hos Valves interne spilstudie, og opslaget taler specifikt om "building the game world in 3D" og using entity scripting to create cinematic sequences of gameplay".

Desuden hyrer Valve forfattere, der skal have erfaring med "cinematic and narrative video game writing".

Valve nævner desuden at spillene der er tale om er "top secret". Tror du de arbejder på helt nye projekter, eller kan det... være?

Half-Life 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold