Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare 2

Valve unbanner MW2-spillere

12.000 spillere bannet pga fejl

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gennem de seneste par uger har der lydt en skarp kritik af Valves antisnydesystem VAC, efter op mod 12.000 Call of Duty: Modern Warfare 2-spillere er blevet bannet af systemet, tilsyneladende uden grund.

I en mail til de berørte Steam-brugere har Valves chef, Gabe Newell, nu sagt undskyld, og slået fast at de mange brugere var blevet markeret som snydere på grund af en teknisk fejl i systemet.

Spillernes ban er nu blevet hævet, og de kan atter kaste sig ud drabelige slag online i PC-versionen af Call of Duty: Modern Warfare 2. Og som et ekstra plaster på såret, har de alle fået et gratis eksemplar af Left 4 Dead 2. Det manglede da også bare.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterede tekster

Call of Duty: MW2 - Stimulus PackageScore

Call of Duty: MW2 - Stimulus Package

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Lee propper 1200 point i det virtuelle møntindkast. Læs her om Call of Duty: Modern Warfare 2, Stimulus Package stimulerer og se de gamle baner i nye klæder...

Call of Duty: Modern Warfare 2Score

Call of Duty: Modern Warfare 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jon Cato Lorentzen

Fem år er der gået siden elitesoldaterne i Modern Warfare jagtede terrorister i Mellemøsten og Rusland - og nu fortsætter kampen mod Malakov og hans nådesløse terroristbande...Indlæser mere indhold