Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Incredible Adventures of Van Helsing II

Van Helsing II på vej til Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det andet kapitel af Van Helsings historie udkommer til Xbox One i næste måned. NeocoreGames annoncerede, at efter successen med deres første spil på konsol, var de spændte på, at bringe andet kapitel ud til spillerne til en pris af 14.99$ (lige under 100 kr.) den 1. juli.

Van Helsing-spillet følger den famøse monsterjæger og hans spøgelsesagtige følgesvend Lady Katarina. Efterfølgeren har blandt andet nye skills og classes med sig samt en udvidelse til verdenen, Borgovia. NeocoreGames siger at:

"The brand new gameplay mechanics to make the hunt even more complex and entertaining."

Che Domovov Minipet-DLC'en og The Expurgator Set-DLC'en udkommer også på Xbox One den 1. juli til blot 0,99$ (omkring 7 kr.) stykket. Che Domovov har et sjældent kæledyr, noget udstyr og en perk med sig, mens The Expurgator Set giver dig en helt garderobe fyldt med unikke og kraftfulde items.

The Incredible Adventures of Van Helsing II

Relaterede tekster

0
Van Helsing II på vej til Xbox One

Van Helsing II på vej til Xbox One

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Det andet kapitel af Van Helsings historie udkommer til Xbox One i næste måned. NeocoreGames annoncerede, at efter successen med deres første spil på konsol, var de...

0
Alternativer til Diablo

Alternativer til Diablo

NYHED. Skrevet af Lee West

Den nyeste udvidelse til Diablo III kaldet Diablo III: Reaper of Souls har som bekendt solgt knap 3 millioner eksemplarer siden lanceringen. Men måske har du fået nok af...Indlæser mere indhold