Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Vancouver Titans har udnævnt sin nye cheftræner

Ascroft vil have sit arbejde skåret ud for at ændre formuen for Overwatch League-holdet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På trods af at være et tophold i Overwatch League i sin første sæson i 2019, har Vancouver Titans været et af de værste hold i konkurrencesituationen siden den periode. Holdet har konsekvent ligget i bunden af klassementet og har ikke haft den store indflydelse overhovedet, men med denne offseason, hvor de fleste hold trykker på nulstillingsknappen, vil 2023 måske gøre det muligt for Titans igen at stige i graderne.

Uanset hvad har organisationen som en del af genopbygningen nu udnævnt sin nye cheftræner, hvor den opgave går til Valentin "Ascoft" Wulfman. Ascroft, der tidligere var en del af trænertræet Boston Uprising, bliver nødt til at opbygge en ny liste og forberede holdet til at konkurrere, når OWL vender tilbage engang i 2023.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold