Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Vancouver Titans skiller sig af med cheftræner Dpei

Efter endnu en elendig sæson foretager Overwatch League-holdet nogle ledelsesændringer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige siden den første sæson, hvor Vancouver Titans var et af de bedste hold i Overwatch League, har franchisen ikke formået at gentage denne succes i stort set nogen grad. De sidste par sæsoner har holdet konsekvent siddet lige i bunden af tønden, og 2022 var ikke anderledes. Derfor er det ikke nogen reel overraskelse, at holdet ønsker at foretage nogle ændringer, og det hele starter med cheftræneren.

David "dpei" Pei er blevet frigivet fra sine pligter som cheftræner for holdet, hvor Titans har offentliggjort følgende erklæring på Twitter.

- David kom til os på et meget svært tidspunkt i sæsonen og løftede os op med sin indsigt og ekspertise. Vi sætter pris på det hårde arbejde, han har lagt i som vores cheftræner i denne sæson. Tak og alt det bedste fremadrettet."

Der er ingen omtale af, hvor Dpei vil være på vej hen næste gang, eller ligeledes hvem Titans ser op som hans afløser, men forhåbentlig kan holdet finde ud af nogle ting for at redde sig selv fra endnu en sæson i bunden af stillingen.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold