Dansk
Gamereactor
nyheder
Vanquish

Vanquish-salg er "opmuntrende"

Sega er forsigtigt optimistiske

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er tit man fornemmer en vis nervøsitet fra udgivere og udvikler, når de lancerer en helt ny IP, da der ikke er nogen etableret succes at bygge videre på. Sega og Platinum Games' Vanquish er ingen undtagelse.

Indtil videre er salget af spillet dog gået godt nok til at Sega er forsigtigt optimistiske, siger topchefen for Sega West, Mike Hayes, til IGN.

"Det har været på markedet i to dage, vi har set tallene fra førstedagen, og de er fornuftige og opmuntrende. Men vi skal nok se tallene fra resten af ugen, og sikkert også uge to, for at få et indtryk af hvordan det vil klare sig".

Vanquish gik ind på en 12. plads på den engelske multiplatform-salgsliste, men har ikke formået at nå i top 20 herhjemme. Du kan finde den danske salgstop 20 her på siden senere i dag.

Vanquish

Relaterede tekster

VanquishScore

Vanquish

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Første spil fra Resident Evil-skaberen Shinji Mikamis hånd, siden han brød med Capcom, er et futuristisk skydespil der spiller på kendte tangenter.

3
Vanquish kommer til PC

Vanquish kommer til PC

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Vanquish, Platinum Games' ganske fantastiske science fiction-skydespil, kommer endelig til PC. Efter at have drillet med en potentiel afsløring i hvad der virkede som en...Indlæser mere indhold