Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

Vegas Legion annoncerer sit 2024 Call of Duty League-hold

Et par veteraner leder denne nye liste.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med Call of Duty League indstillet til at vende tilbage i december, har endnu et hold nu løftet gardinet på sin liste for den kommende sæson. Sæsonen, der skal spilles på Call of Duty: Modern Warfare III, starter sin første Major i december, inden den afsluttes i slutningen af januar, forud for resten af Majors og sæsonen, der finder sted i februar og fremefter.

Med denne sæson sat til at sparke i gear meget snart, har Vegas Legion annonceret sin liste over spillere og afsløret, at den vil bestå af et par veteraner og et par nye ansigter.

Dillon "Attach" Price og Eli "Standy" Bentz vil bringe veteranens tilstedeværelse, mens Dylan "Nero" Koch vender tilbage til CDL efter en kort periode med at spille på akademihold i sidste halvdel af 2023-sæsonen. For at afrunde holdet er "Purj" klar til at få sin CDL-debut.

Hvordan dette Legion hold vil præstere, er stadig uvist, men med sin første kamp mod Minnesota Rokkr, vil det ikke vare for længe, før vi får et glimt af, om dette hold vil være i stand til at overgå sidste års temmelig skuffende indsats.

Call of Duty: Modern Warfare III

Relaterede teksterIndlæser mere indhold