Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft

Verdens bedst sælgende spil bliver 15 år

Minecraft udkom i 2009 og Mojang og Microsoft fejrer anledningen med 15 dage med "the ultimate Minecraft party and you're invited".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Minecraft har solgt mere end 300 millioner eksemplarer og er det bedst sælgende spil nogensinde - og her medtælles ikke spil som Minecraft: Dungeon, Minecraft: Story Mode og Minecraft Legends. Mange hævder, at Tetris er det bedst sælgende spil i verden, med 425 millioner eksemplarer, men her medtælles der alle varianter og da mange af dem er ret forskellige rent mekanisk, så anses de også som forskellige spil.

Uanset hvordan man tæller, så ligger Minecraft helt i toppen med sine 300.000 millioner solgte eksemplarer og mere end 172 millioner aktive brugere den dag i dag. Spillet udkom for første gang i maj 2009 i en pre-release version og lige under 50 minutter efter udgivelsen, blev det første screenshot fra spillet delt online - det forestillede en bro, som var 1 block bred. Siden dengang er det kun gået fremad for Minecraft.

I løbet af de sidste 15 år, er spillet blevet opdateret talrige gange, har fået diverse spin-off udgivelser og for næsten 10 år siden, blev spillet en del af Xbox familien. Skaberne fra Mojang Studios og Xbox markerer 15 året med en 15 dage lang fejring, der foregår fra 15. maj til 29. maj.

I løbet af de 15 dage, vil der dagligt komme et nyt gratis item til spillets Character Creator, sjældne tilbud, overraskelser, "things to watch, download, share and enjoy" og daily specials. Det lyder formentlig meget godt for spillere af Minecraft, at de dagligt kan få nyt gratis indhold og diverse specielle tilbud, men vi håber da også, at kulminationen på fejringen mod slutningen af maj, er lidt mere end blot et item til Character Creatoren. Men det bliver vi klogere på i løbet af de næste 15 dage.

Spiller du, dine børn eller andre i familien stadig Minecraft?

Minecraft

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.Indlæser mere indhold