Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Verdensfinalerne i Tekken 7 er officielt skudt i gang

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med en udsolgt sal i Amsterdam, er verdensfinalernes i Tekken 7 officielt skudt i gang. Den første dag indeholder en sidste kvalifikationsturnering, Last Chance Qualifier, hvor over hundrede spiller skal skæres ned til én vinder, der går videre til i morgen hvor de egentlige finalerne finder sted.

Blandt deltagerne er blandt andet danske Adnan "Blackbeard" Zaman, som spiller med karakteren Josie. Med respektable placeringer henover året, blev det desværre ikke til point nok til at kvalificerer sig direkte til finalen. Håbet lever dog endnu, og mon ikke Blackbeard kan trække et ligeså flot resultat som sidste år, hvor han endte i top ti.

Verdensfinalerne kan ses via livestreaming, og GameReactor vil også have løbende opdateringer hen over weekend med resultater og starttidspunkter.

Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold