Dansk
Gamereactor
esports

Version1 fusionerer ind i G2 Esports

Aftalen vil se Version1's Call of Duty League, Rocket League og Valorant-hold, der drives af G2 fremover.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Esportsorganisationen G2 Esports har annonceret en intention om at bringe det rivaliserende hold, Version1, ind i sin portefølje som en del af en fusion. Aftalen vil se Version1's hold og spillere, der nu drives af G2 Esports, og vil se Version1-mærket blive sat på hold og stoppe intentioner om at stille konkurrencedygtige hold.

Det betyder, at Version1 Rocket League- og Valorant-holdene og Minnesota Rokkr Call of Duty League-holdet nu alle drives af G2 Esports, da organisationen fortsætter sin ekspansion til det nordamerikanske rum.

G2's administrerende direktør, Alban Dechelotte, udtalte: "Dette strategiske partnerskab bringer os et skridt tættere på vores mål om at udvide til den virkelig globale esportsorganisation. Vi har etableret os som et kraftcenter i Europa, og det er ingen hemmelighed, at Nordamerika sammen med ekspansion til Asien er en stor prioritet for os."

Det er endnu ikke helt klart, om denne fusion vil se Rokkr-holdet blive rebrandet, som det tilsyneladende sker for Version1s andre esportsorganisationer.

Version1 fusionerer ind i G2 Esports


Indlæser mere indhold