Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mortal Shell

Veteraner afslører nyt Dark Souls-inspireret action RPG ved navn Mortal Shell

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

FromSoftware endte ikke bare med at kreere en serie der har fået enorm succes verden over i form af Dark Souls, de har også opfundet genren "Souls-like", og i denne genre er der allerede en række andre successer såsom Nioh og Nioh 2, samt Lords of the Fallen. Nu kommer der endnu en, der rent tematisk lægger sig ret tæt op af FromSoftwares originale serie. Byd velkomment til Mortal Shell.

Spillet kommer fra det nye studie Cold Symmetry, der består af veteraner fra branchen der tidligere har arbejdet på blandt andet Diablo- og Halo-serien. Spillet beskrives som "uncompromising, authentic, and hauntingly beautiful action-RPG", og der lader til at være skruet op for sværhedsgraden her.

Ideen er at du rundt omkring dig finder "Shells", altså ligene af mægtige krigere, og du kan så erobre disse og overtage deres evner for en stund. Planen er at lancere spillet inden året er omme, og det kommer til både konsoller og PC.

HQ
Mortal Shell

Relaterede tekster

0
Mortal Shell har fået en åben beta

Mortal Shell har fået en åben beta

NYHED. Skrevet af Emil Hanquist

Da udvikleren Cold Symmetry løftede sløret for det Souls-lignende RPG-spil Mortal Shell tidligere i år, virkede det umiddelbart som et spil, der havde meget potentiale....Indlæser mere indhold