Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vi fortæller dig alt du bør vide om Assassin's Creed Mirage i en ny video

Det seneste kapitel i Ubisofts legendariske serie er landet, og vi tager dig igennem Basims eventyr.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Assassin's Creed Mirage er nu ankommet, og er blevet lanceret på PC, PlayStation 4 og 5, Xbox One og Xbox Series X/S, og derfor er der uden tvivl mange af jer, der glæder sig til selv at starte Basims eventyr.

Spillets historie fortæller hvordan Assassin's Creed Valhallas Basim gik fra at være gadetyv til Master Assassin, og spillet tager os med til Bagdad på højdepunktet af dets udvikling. Basim og The Hidden Ones arbejder på at vælte Order of the Ancients, som har strammet grebet om den travle by, og ligeledes er dette spil et comeback for nogle af seriens mest ikoniske gameplay-systemer.

Med stor vægt på stealth og et bredt parkour-system, der giver Basim masser af muligheder for at bevæge sig rundt i Bagdad, tager Assassin's Creed Mirage nogle af de centrale og mest elskede mekanikker og systemer fra seriens tidlige dage og bringer dem til nutiden med moderne forbedringer og tilføjelser.

Så for at se, hvordan Assassin's Creed Mirage forsøger at bevæge sig væk fra de enorme rollespil, der har præget serien på det seneste, skal du sørge for at tjekke vores nyttige All You Need to Know-video nedenfor.

HQ
Assassin's Creed Mirage

Relaterede teksterIndlæser mere indhold