Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Evil Within 2

Vi fortæller dig alt du bør vide om The Evil Within 2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Senere på ugen vender Tango Gameworks endelig tilbage med deres meget eftertragtede efterfølger, The Evil Within 2, og dermed bliver hovedpersonen Sebastian Castellanos' verden endnu en gang vendt på hovedet, da han han skal redde sin datter Lily fra den forfærdelige STEM-verden.

Der er lagt på til rendyrket overlevelse, uhygge og opfindsomt design, når der igen bydes indenfor til Shinji Mikamis skræmmende univers. Men, er du endnu ikke helt sikker på hvad spillet kan tilbyde dig, så kan vi hjælpe dig.

Vi har nemlig lavet en lille video, hvor Dóri fortæller om spillets diverse bestanddele, så du ved præcis hvad du kan forvente.

Du kan se vores video herunder, og husk at se med på fredag, når vi byder indenfor til to timers uhygge med The Evil Within 2 i Gamereactor Live.

HQ
The Evil Within 2

Relaterede tekster

5
The Evil Within 2Score

The Evil Within 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har ventet spændt på en efterfølger lige siden originalens udgivelse, og han kan glædeligt rapportere, at The Evil Within 2 indfrier alle forventninger.Indlæser mere indhold