Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vi fremviser FINAL FANTASY XIV: Dawntrail i dagens GR Live - og du kan vinde en Collector's Edition

Den femte udvidelse til Square Enix' uhyre succesfulde MMORPG er nu tilgængeligt på PC, PS4, PS5, Xbox Series og Mac.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

I dag er en stor dag for FINAL FANTASY XIV-fans, da den længe ventede FINAL FANTASY XIV: Dawntrail-udvidelse gør sin ankomst. FINAL FANTASY XIV: Dawntrail tager spillerne med til en ny del af den ekspansive verden og vil centrere sig om kontinentet Tural, sin arveret og endda en sagnomspunden by af guld!

HQ

FINAL FANTASY XIV: Dawntrail byder også på to nye Jobs, som du kan prøve kræfter med. Viper er et melee DPS Job med to klinger, som er ideelt for dem, der gerne vil helt tæt på, mens Pictomancer er et magisk DPS Job med rækkevidde, som har til formål at gøre fantasi til virkelighed. Med disse to tilføjelser er der nu 21 Jobs til rådighed, som kan afprøves på en enkelt karakter.

Men det er ikke alt, for FINAL FANTASY XIV: Dawntrail kommer med en ny, højere level cap, så det maksimale level for første gang bliver trecifret. Vi kan også se frem til en ny spilbar race, den kvindelige Hrothgar, plus flere nye områder at udforske, Dungeons at gennemføre og Raids at overvinde. Og lad os ikke glemme den store grafiske opdatering, som vil medføre en lang række visuelle forbedringer, herunder forbedrede teksturer og skygger og bedre materialekvaliteter for figurer og miljøer.

Der er så meget at se frem til at udforske, og du kan slutte dig til Rebeca på vores GR Live-side i dag klokken 17:00 dansk tid for at se to timers gameplay.

FINAL FANTASY XIV: Dawntrail er nu tilgængeligt på PC, PS4, PS5, Xbox Series og Mac.

Final Fantasy XIV: Dawntrail

Du kan også deltage i vores FINAL FANTASY XIV: Dawntrail-konkurrence for at få chancen for at vinde en Collector's Box til spillet. Den indeholder en særlig æske, en Viper-figur lavet af eksperter, et eventyrkort i stof, et penalhus til eventyrere og en linieret notesbog med navnet The Unending Journey.

En heldig vinder i hele Norden vinder denne Collector's Box, og for at være med i kampen om at blive den person skal du bare svare rigtigt på spørgsmålene i quizzen nedenfor. Vi trækker en vinder om 14 dage, den 16. juli, så gå ikke glip af denne chance for at være med. Og du vil gerne være med, for vi uddeler også andenpræmier i form af Windows PC-eksemplarer af FINAL FANTASY XIV: Dawntrail Complete Edition til nummer to og tre i konkurrencen, som inkluderer grundspillet, Dawntrail og alle fire tidligere udvidelser samt 30 dages spilletid!

Relaterede teksterIndlæser mere indhold