Dansk
Gamereactor
nyheder

Vi graver skjulte perler frem og quizzer Game Awards i ugens afsnit af Gamereactor Spilstrøm

Og så har vi endelig fået en mand i studiet, der kan kaste noget ægte kærlighed efter Baldur's Gate 3.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Stilhed før stormen! Det er vist en meget rammende beskrivelse af den situation, vi befinder os i for tiden. De nye udgivelser er få og nyhedsstrømmen må betegnes som rolig. Lige om hjørnet er der dog Game Awards 2023, som ud over en række priser også vil kaste en masse nye annonceringer af sig. Det varmer vi op til med en quiz, hvor Magnus dyster mod Gamereactors grafiker, Lasse, ligesom vi snakker om, hvilke spil vi helst vil se annonceringer fra i næste uge.

Vi ser også tilbage på de skjulte perler, spilåret 2023 har budt på. Spil du måske har overset, men som absolut er din tid værd. Lad os bare sige, at Baldur's Gate 3 er for populært til at være med her, men det forhindrer os ikke i at snakke lidt mere om det, nu hvor vi har en ægte fan i studiet i form af Lasse.

Og apropos spilåret 2023 så løfter vi sløret for, hvordan vi vil markere afslutningen på året. Lad os bare sige, at vi glæder os helt vildt til at fejre alle de fantastiske spil, der kom i årets løb, og måske også kaste lidt mudder efter dem, der fortjener det.

Som altid vil vi rigtig gerne diskutere jeres spørgsmål i programmet, så send gerne dit til [email protected]. Det kan være stort og småt. Så længe det er noget, du er nysgerrig efter at høre os snakke om. Vi præmierer vores favoritspørgsmål med en spilkode. Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts og Audible.

Slutteligt vil vi gerne takke Danish Xbox League, Nintendo Danmark Switch + Nextgen og Playstation 5 Danmark for at vi må bruge jeres grupper til at gøre opmærksom på vores lille udsendelse.

Vi graver skjulte perler frem og quizzer Game Awards i ugens afsnit af Gamereactor Spilstrøm


Indlæser mere indhold