Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Vi har en idé om, hvornår den første Counter-Strike 2 Major vil blive afholdt

Og er blevet informeret om, at Paris Major bliver den sidste CS: GO Major.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Valve har endelig annonceret Counter-Strike 2 efter forskellige drillerier i løbet af de sidste par uger, og dette har drevet CS-fanbasen til vanvid. Counter-Strike: Global Offensive har nået rekordantal, da folk strømmer til serien for at forberede efterfølgeren.

På esportssiden forbereder Valve sig også på efterfølgeren, og gør det ved at annoncere, hvornår den sidste CS:GO Major vil blive afholdt, og ligeledes hvornår den første CS2 Major vil finde sted.

Som nævnt på Twitter vil den kommende Paris Major være den sidste CS:GO Major, og hvad angår hvornår den næste finder sted, får vi at vide, at den første CS2 Major vil blive sat til marts 2024.

Lidt ventetid mellem de to begivenheder, vil du gerne se Valve udfylde det med ekstra turneringer?

Counter-Strike 2

Relaterede tekster

3
Counter-Strike 2 er ude nu

Counter-Strike 2 er ude nu

NYHED. Skrevet af Troels Ryde Grann

Det er en gratis opgradering for alle Counter-Strike: Global Offensive-ejere, så forvent en stor spillerbase meget hurtigt.Indlæser mere indhold