Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vi kaster os over Into the Light i Destiny 2 i dagens livestream

Du kan vinde en Collector's Edition-udgave af The Final Shape!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det er snart tid til at trække i Guardian-dragten og begive sig ind i Travelers blege hjerte for (forhåbentlig) at besejre The Witness én gang for alle i Destiny 2: The Final Shape. Den sidste store udvidelse i Light and Darkness-sagaen kommer til PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X/S-konsoller den 4. juni 2024, og med det i tankerne forbereder vi os på lanceringen ved at få vores Guardian klargjort i dagens GR livestream.

HQ

Fra det sædvanlige tidspunkt kl. 17 dansk tid dykker Ben ned i Destiny 2 igen for at udforske de seneste tilføjelser, der er kommet til spillet som en del af Destiny 2: Into the Light, hvor vi vil tage imod horder af fjender i Onslaught, forsøge at lande det perfekte God Roll som en del af BRAVE-arsenalet af tidligere ikoniske våben og måske endda prøve kræfter med de Exotic-missioner, der er vendt tilbage. Du kan slutte dig til os ved at klikke forbi GR Live-siden.

Men det er ikke alt. Gamereactors læsere i Norden kan påbegynde deres egne forberedelser til The Final Shape ved at deltage i vores giveaway af en Destiny 2: The Final Shape Collector's Edition. En heldig vinder i hele Norden vil gå hjem med den store udgave af spillet, som indeholder en model af det originale Tower med LED-lys og -lyde, Vanguard-figurer, Vanguard-missionsmapper og patches, en autografbog, en eksklusiv emblemkode, en digital version af Destiny 2: The Final Shapes soundtrack og en kode til at få adgang til selve udvidelsen på den platform, du vælger.

For at vinde skal du blot svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor, og vinderen vil blive udvalgt og offentliggjort den 5. juni under vores opfølgende livestream, hvor vi ser frem til at få en første smagsprøve på The Final Shape.

Destiny 2: Lightfall

Relaterede teksterIndlæser mere indhold