Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vi kigger nærmere på den nyeste Chromebook fra Acer

Med en 13. generations CPU fra Intel, LPDDR5 RAM og en batterilevetid på næsten 10 timer er der altså god grund til at overveje en Chromebook.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt


Chromebooks har været meget populære i mere end et årti, og det er der god grund til. De er meget lette, bærbare, overraskende kraftfulde og udstyret med ekstremt hurtig hardware.Denne Acer Chromebook Plus 514 er et godt eksempel på dette med en ottekernet 13. generations Intel i3-processor, et ultrahurtigt M.2 NVMe-drev med 256GB lagerplads og 8GB LPDDR5 RAM, som ikke kun er hurtig, men også meget energieffektiv og bidrager til en batteritid på over ni timer.Skærmen er ikke et typisk billigt TN-panel, men et 14" IPS-panel i fuld HD med smal ramme og 300 NITS lysstyrke som mange highend-gamingskærme, og den leveres med et webcam i fuld HD, der udnytter AI til at forbedre lys og billedskarphed ved videoopkald. Lydmæssigt er der let deaktiverbare mikrofoner beregnet til videokonferenceopkald og to opadvendte DTS-højttalere. 

Af yderligere funktioner har den fire USB-porte, hvoraf halvdelen er USB-C, touchpad i glas, WIFI 6E, Bluetooth 5.1 og SD-kortlæser, og maskinen ser ikke kun holdbar ud, men er Mil-specificeret i henhold til MIL-STDF 810GH-certificeringsstandarden.Som Chromebook behøver du ikke bekymre dig om backup i skyen, da alt kører automatisk og sikrer fuld filsynkronisering. Dine apps fra Google og Adobe kører også fra skyen, men giver alligevel avancerede funktioner som Magic Eraser, der normalt kræver en tung og stationær arbejdsstation. 

Til arbejde eller skole er en Chromebook svær at slå med sin lave pris, store bærbarhed og ydeevne. 

HQ


Indlæser mere indhold