LIVE
HQ
logo hd live | Dungeons of Hinterberg
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   NYHED - SPONSORERET INDHOLD

   Vi kigger nærmere på HP Omen 17

   De fleste gaming-bærbare kræver at du smadre sparegrisen - men ikke HP Omen 17

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt

   HP Omen 17-serien blev for nylig udvidet med en meget prisvenlig model med kælenavnet A2UH5EA - og den har en overraskende høj ydeevne på trods af sin lave pris.

   Hjernen i det hele består af en AMD Ryzen 7 8845HS CPU med 8 kerner, 16 tråde og en maksimal hastighed på 5.1GHz på alle kerner, hvilket giver dig nok rå computerkraft til alle moderne spil. Den er parret med 16GB DDR5 RAM og en 512GB SSD, hvilket er rigeligt til den ivrige gamer.

   HQ

   På trods af prisen får du en 17" Full HD, 144Hz IPS-skærm, der er optimal til gaming, og som har 100% sRGB og endda et 1080p webcam med en privacy shutter og et TPM-modul.

   I forhold til indgange får du tre USB-A-porte, en USB-C, der understøtter DisplayPort 1.4a, HDMI 2.1 og det bedste af det hele, et Ethernet-stik. Til trådløs forbindelse får du både WiFi 6 og Bluetooth 5.3. Den er perfekt, når du har brug for en bærbar maskine til både arbejde og spil.

   Tempest-køling sikrer systemets pålidelighed og stabilitet ved hjælp af massive indsugningsblæsere og flere udstødningsblæsere, der køler dine komponenter via en række varmerør, som hjælper med at holde styr på alle computerens termiske forhold.

   Til at drive alt dette gemmer der sig et 8GB Nvidia RTX 4060 i maskinen. Det betyder, at du ikke kun får adgang til den mest avancerede form for lysreflektion og skyggevisning i dine spil, men også konstant opdaterede drivere, der løbende forbedrer din grafik og giver dig bedre fps, efterhånden som de forskellige opskalerings- og billedgenereringsmetoder forbedres, herunder Nvidias DLSS 3.5.

   Computeren leveres med et sekscellet batteri, der giver syv timers batterilevetid, og passer godt sammen med HyperX-gamingudstyr, såsom den trådløse Pulsefire Haste Core-gamingmus, der forvandler din bærbare computer til en ægte gamingstation uden at dræne din tegnebog helt.

   For at forbedre dette yderligere fungerer Omen Gaming Hub som en centraliseret launcher for dine spil og din hardware, så du kan foretage hver eneste indstilling og ændring, du har brug for, samt prioritere din netværkstrafik til dine spil, mens du overvåger din hardware i realtid. Den tilbyder endda automatisk optimering af dit system ved at deaktivere ikke-væsentlige programmer og tjenester og fjerne junk-data for at give din gaming så mange ressourcer som muligt.   Indlæser mere indhold