Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War

Vi kunne faktisk ikke få God of War til at køre via Windows 11

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I går eftermiddags gik vores anmeldelse af God of War på PC i luften, og her noterede vi, at spillet primært er blevet oplevet via Windows 10. Det er der en ret god grund til.

Gamereactor prøvede nemlig i adskillige omgange at teste spillet, og optage gameplay til en sammenligning med PS4- og PS5-versionen, på en kraftfuld RTX 3090-udstyret maskine med Windows 11. Vi testede med en udleveret Steam-kode, som kørte glimrende på Windows 10, men vi testede med adskillige Windows 11-baserede testmaskiner, og kunne ikke få spillet til at køre på nogle af dem.

Spillet stoppede med at virke få sekunder efter opstart, og igen; sådan oplevede vi det på alt lige fra bærbare fra Asus til vores egen benchmark-maskine.

Kan Sony nå at fikse dette? Ja, uden tvivl, men har du opgraderet til Windows 11 er det måske værd lige at få det bekræftet inden du køber spillet.

God of War

Relaterede tekster

4
Vi anmelder God of War på PCScore

Vi anmelder God of War på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Et af sidste generations absolut bedste spil overhovedet får nu endelig en PC-udgivelse. Vi anmelder PC-versionen specifikt her.

God of WarScore

God of War

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ændringerne er mange, men ånden intakt i Santa Monicas storslåede og fuldstændig vellykkede genopdagelse af God of War.Indlæser mere indhold