Dansk
Gamereactor
lifestyle

Vi kunne snart finde ud af at oversætte hundegøen

Som du måske forestiller dig, er AI hemmeligheden bag det hele.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Er der noget, AI ikke kan? Nå, det kan stadig ikke pålideligt lave et billede af en person uden at ødelægge fingrene eller ansigtet, og det kan stadig (heldigvis) ikke skrive en Gamereactor-artikel med den særskilte Alex Hopley-flair, men forskere leder stadig konstant efter måder at bruge teknologien til at gøre banebrydende opdagelser.

En af dem er at finde ud af betydningen bag en hunds gøen. Nej, det betyder ikke, at vi vil være i stand til at tale hund, men vi kunne oversætte deres gøen til data omkring deres race, alder og køn. Vi træner allerede AI til at gøre noget lignende med mennesker, så det er ikke for meget af en strækning at bruge teknologien med hunde også.

"Fremskridt inden for AI kan bruges til at revolutionere vores forståelse af dyrekommunikation," Det fortæller lederen af University of Michigan AI Laboratory, Rada Mihalcea, til BBC.

Så nej, du vil ikke være i stand til at føre en samtale med din hund, men det kan blive lettere at analysere dem baseret på en simpel gøen hurtigt nok.

Dette er en annonce:
Vi kunne snart finde ud af at oversætte hundegøen


Indlæser mere indhold