Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle
Horizon Forbidden West

Vi ønsker, at denne Horizon pop-up cafe ville have holdt fast for evigt

Forhåbentlig er dette det første skridt i en fremtidig udvidelse til mad til Sony.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I den forgangne weekend kan du spise som en Nora med Horizon Forbidden West-tema i centrum af Paris, hvilket giver kunderne masser af retter inspireret af Guerrilla Games' Horizon-franchise.

Caféen varede dog kun fra den 9. til den 11. februar, hvilket betyder, at det er meget sandsynligt, at du ikke fik en chance for at prøve det. Du kan tjekke videoer af maden og alle de andre interessante tilbehør, der er hængt rundt i caféen, men det får os kun til at ønske, at Sony opretter masser af lignende steder rundt om i verden.

Efter den nylige PlayStation Super Bowl-reklame er det tydeligt, at Sony øger sin markedsføring og viser alle sine eksklusive franchises, fra God of War til Spider-Man. Horizon-caféen er kun en lille del af denne markedsføringsplan, men det er bestemt en, der har trukket mange øjne til den.

Dette er en annonce:

Ville du spise på Horizon cafe? Hvilken anden Sony-franchise skal have sin egen minirestaurant i fremtiden?

Horizon Forbidden West

Relaterede tekster

Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Guerilla Games holder kursen og leverer en opfølger efter bogen på den bedst tænkelige måde.Indlæser mere indhold