Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Netflix: Hvad skal man se i august 2023

Vi tager et kig på de mest spændende film og tv-serier, der kommer til Netflix i denne måned.

Audio transcriptions

"Nu hvor en ny måned er begyndt, spekulerer du sikkert på, hvad Netflix bringer og tilbyder...
til sine abonnenter i de kommende uger. For at sikre, at du får det nyeste og mest spændende udgivelser, har vi taget et kig på Netflix' august-program og kogt det ned til de mest overbevisende og interessante projekter. Det skal dog siges, at vi har baseret vores valg på på en britisk udgivelsesplan, så glem ikke at tjekke lokale lister for nøjagtige oplysninger."

"Denne sportsdokumentar er centreret omkring influenceren, personligheden fra de sociale medier og bokser Jake Paul og undersøger, hvordan han gik fra YouTube-stjerne til professionel atlet.
Anden sæson af det britiske romantiske drama fortsætter med at udpakke og udforske det usandsynlige forhold, der er opstået mellem de unge voksne, Charlie og Nick."

"I anden del af anden sæson af det juridiske drama, The Lincoln Lawyer, ser vi Mickey Haller fortsætter med at yde juridisk hjælp til folk i nød, alt sammen fra en praksis, han driver fra bagsædet af sin Lincoln Town Car.
Denne koreanske realityserie udsætter en gruppe mennesker for en række krævende opgaver, der er designet til at simulere og genskabe en zombie-apokalypse."

"Denne krimidramaserie har Matthew Broderick i hovedrollen som den skumle hjerne bag OxyContin-recepten.
narkoepidemi, der skyllede ind over USA.
Live-action-filmatiseringen af Aichiro Odas ikoniske og elskede pirat-anime-serie, One Piece, er næsten her. Denne serie vil udforske verdenen af Endless Oceans og ser, hvordan Monkey D. Luffy og hans piratbesætning håndterer opgaven med at finde og gøre krav på sjældne skatte i et forsøg på at blive Piratkonge."

"I den fantastiske reboot af den ikoniske overnaturlige filmserie fra 2021 slår Paul Rudd sig sammen med et hold af unge stjerner, heriblandt McKenna Grace og Finn Wolfhard, i forsøget på at stoppe en gruppe hævngerrige spøgelser fra at skabe kaos i en by i Midtvesten.
Månedens store actionfilm på Netflix har Gal Gadot i hovedrollen som efterretningsagenten Rachel Stone, som arbejder på at stoppe en hacker i at stjæle og frigive hendes agenturs mest værdifulde våben."

"Denne animerede eventyrfilm er en filmatisering af den berømte historie om aben Sun Wukong.
konge, mens han rejser fra Kina til Vesten og møder og må overvinde alle mulige slags magtfulde væsener og skabninger undervejs."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere