Dansk
Gamereactor
Videos
Pokémon Scarlet/Violet
HQ

GRTV News - The Teal Mask DLC til Pokémon Scarlet and Violet lanceres i næste måned

Vi ved nu, hvornår den første del af The Hidden Treasure of Area Zone-udvidelsen ankommer.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tale lidt om en af de Pokemon-meddelelser, der blev offentliggjort i går ved Pokemon Presents Broadcast. Det var ikke et enormt spændende show, jeg vil ikke lyve, der var var en masse, ja disse Pokemon Presents Broadcasts, når de gør det specifikt om Pokemon-brandet, fylder de det ikke ofte med en masse virkelig engagerende ting. Hvis du er en virkelig dedikeret fan af Pokemon, er jeg sikker på, at der er en masse derinde, men for mig selv, alle de forskellige mobilspil og de nye forskellige sæsoner, der kommer til de forskellige live service-titler, jeg kunne egentlig ikke være mere ligeglad selv. Men en af de store annonceringer på slutningen af showet, som fyldte de sidste næsten 15 minutter af det, handlede om Area Zero-udvidelser til Pokemon Scarlet og Violet, som vi nu har udgivelsesdatoen for."

"for den første af dem. Teelmask DLC til Pokemon Scarlet og Violet lanceres den 13. september. Meddelelsen blev givet under den nylige Pokemon Presents.
Dagens Pokemon Presents er overstået, og som den sidste trailer i showcasen fik vi en kig på de kommende DLC'er til Pokemon Scarlet og Violet, inklusive bekræftelse af, at tidligere udvidelse, Teelmask, vil være tilgængelig den 13. september 2023. Teelmask ser os fra Paldea til Kitakami-regionen, hvor vi kan fange en lang række nye Pokémon."

"fra ældre spil, samt indånde seværdighederne i denne lille bjergby. Der møder vi to medlemmer af Blueberry Academy, samt en fotograf og en håndfuld andre interessante karakterer. Denne historie vil så føre til Indigo Disc, som tager os til Blueberry Academy.
Academy, før vi vender tilbage til Paldea til DLC'ens sidste akt. Tjek traileren for udvidelserne nedenfor. Og ja, du kan, jeg har ikke tænkt mig at vise alle trailerne her, men hvis du vil se på trailerne, kan du gøre det. Dette er mere som en lang der ser på de forskellige ting, du kan gøre i dette nye område. Og den her er specifikt traileren for Teelmask DLC, som er den første af de to udvidelser, mens Hidden Treasure of Area Zero er, hvad begge udvidelser hedder."

"samlet. Men ja, det var ikke den eneste Pokemon-meddelelse, der blev givet i går.
Der var en hel del forskellige, herunder fik vi at vide om et par mere slags ældre klassikere, der kommer til Nintendo Switch Online-biblioteket. Du kan spille trading kortspillet, som er et Game Boy Advance-spil fra 1998, tror jeg. Du kan spille det som en del af basisabonnementet på Nintendo Switch Online gennem Game Boy-tingene. Game Boy-emulatoren, Det kan man vist godt sige. Og hvis du vil tjekke Pokemon Stadium 2 ud, så skal du have udvidelsespakkeopgraderingen til Nintendo Switch Online-abonnementet, fordi det er en del af Nintendo 64-biblioteket eller emulatoren. Men oven i det har vi en ny Pokemon Detective, undskyld, Detective Pikachu Returns trailer, som viser nogle af de allierede, som Detective Pikachu vil har, og hvordan de vil påvirke gameplayet. Så hvis du vil se traileren for det, er den også live. Og den eneste anden ting, der virkelig var vigtig at bemærke, vil jeg gerne sige, bortset fra et par forskellige anime-shows, der kommer op, som, du ved, hvis du er Pokemon-animes, så er det uden tvivl lige noget for dig. Men den eneste anden store ting var, at der er et Pokemon Scarlet and Violet Mewtwo Terror Raid, som nu er live, tror jeg, i spillet. Og hvis du gerne vil have Mew, skal du selvfølgelig gennemføre raidet, hvis du vil have Mewtwo. Men hvis du vil at få Mew, kan du indtaste en kode, og hvis du vil finde den, er den også i nyhedsartiklen på din lokale Game Rant-region. Så find nyheden, træk koden ud, smæk den ind i din Pokemon Scarlet og Violet og få dig en version af Mew, som er en af de mest ikoniske Pokemon gennem tiderne. Men ja, det er underligt - det var et mærkeligt show. Jeg tror ikke, det var så spændende. Jeg synes, det manglede en smule tyngde. Men jeg formoder, at Pokemon-firmaet og Nintendo nok venter med at udgive det næste store, spændende Pokemon-spil."

"indtil vi får denne Switch-efterfølger, som højst sandsynligt kommer næste år. Så ja, efterhånden som vi ved mere om Pokemon og alt det gode, skal vi nok holde dig opdateret. Ellers, hvis du har været en fan af Scarlet and Violet, og du ser frem til mere indhold, Teal Mask DLC, den første del af Hidden Area- Hidden Treasure of Area Zero, lanceres på 13. september. Så gå ikke glip af det. Det er alt, hvad vi har tid til i dagens GRTV News. Vi er tilbage nu i morgen til den næste. Så indtil da håber vi, at du nyder resten af din onsdag, og så ses vi til den næste. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere