Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
Path of Exile 2
HQ

Vi taler shapeshifting, druideklasse, køreplan og mere på Path of Exile 2

Game director Jonathan Rogers og managing director Chris Wilson fortæller os om alle ting PoE2, mens ARPG fortsætter med at udvikle sig mod sin første rigtige test i juni næste år. Her diskuterer vi, hvordan man balancerer klasser og transformationer og meget mere.

Audio transcriptions

"Gamescom 2023, det er endelig vores sidste dag, og vi er begejstrede, fordi vi lige har taget et hurtigt, men meget interessant kig på Path of Exile 2, og vi så en druide, og vi så ham forvandle sig til en bjørn, og vi så noget meget smuk grafik til den fase af spillet, der allerede er i gang, og det er ARPG'ernes år, og folk ser frem til at lære mere om spillet, så mange tak, fordi I kom, gutter."

"Hvad kan du fortælle os om druiden og om shapeshifting, som jo nok er en af de vigtigste nye funktioner i spillet?
Druiden er en hybrid af en troldmand og en nærkampsklasse, og som troldmand bruger han en masse naturkatastrofer, som tornadoer, tordenvejr og vulkaner, ting som disse, og som nærkampsfigur kan han forvandle sig til forskellige dyr, så vi viste i dag, hvordan han forvandler sig til en bjørn, han har store stompy, store slams og store angreb, men han kan også forvandle sig til andre figurer, Det viser vi ikke i dag, men en ulv er tydeligvis noget, som mange mennesker forestiller sig, at en druide gerne vil forvandle sig til, og også nogle andre former."

"Så ja, det er meget sjovt, og jeg tror, at det vigtigste, vi virkelig ville fokusere på, er det faktum, at du skifter mellem former meget ofte, du har en masse besværgelser, der taktisk kan understøtte dine angreb, så det betyder, at du hopper ind og ud af kamp med besværgelserne og dine angreb, og virkelig kombinere færdigheder for en masse synergi."

"Og det er, tror jeg, svært at balancere, selvfølgelig har du dine besværgelser som menneske, og så kan du måske droppe vulkanangrebet, som jeg lige så, og så kan du forvandle dig til en bjørn og bruge det til din fordel, både når du angriber og forsvarer dig.
Ja, så balancen er ret svær, men en af de ting, vi er meget opsatte på at gøre i Path of Exile 2, er at gøre det sådan, at den mest effektive måde at spille på også er den sjoveste måde at spille på, hvilket er noget, vi virkelig fokuserer på, er at gøre det sådan, at der faktisk er en fordel ved at kombinere alle disse ting, så vi vil virkelig gerne have, at den øgede skade, når det lykkes at kombinere tingene, er meget høj, hvilket er noget, jeg synes, vi ikke helt opnåede i Path of Exile 1."

"Og som jeg sagde, ser det allerede rigtig godt ud, men I har denne køreplan, og I er tæt på i juni, så det er næsten et år fra nu, men hvordan har I det med spillets status lige nu, og måske er dette spørgsmål mere til jer.
Statusmæssigt går udviklingen af Path of Exile 2 rigtig godt, vi har tid nok til at få det færdigt, og vi er meget overbeviste om, at vi kan overholde den deadline."

"I baggrunden har vi selvfølgelig stadig Path of Exile 1 i gang, vi har nye udvidelser hver tredje måned til det spil, så det er lidt af en balancegang at sørge for, at der er nok ressourcer fordelt mellem de to spil, men vi er meget overbeviste om, at Path of Exile 2 næste år bliver et rigtig godt spil.
Og ud over formskiftet, hvad var så det største ønske fra fansene om, at I skulle implementere i efterfølgeren?
Fordi I for eksempel beholder det samme statiske, såkaldte skill tree, som er en slags statisk."

"Så hvad var det, de bad jer om at gøre her?
Jeg mener, formskiftet er bare noget, som spillerne af en eller anden grund virkelig, virkelig identificerer sig med, som om visse mennesker bare virkelig ønsker at kunne gøre det.
Men det er svært at passe ind i en Path of Exile-sammenhæng, især med vores færdighedssystem, hvor alle klasser kan bruge alle færdigheder, betyder det, at vi er nødt til at finde ud af, hvad det overhovedet betyder at blive til en bjørn i Path of Exile."

"Så svaret på det er grundlæggende, at vi har bjørnefærdigheder, og når du bruger en bjørnefærdighed, bliver du til en bjørn, når du bruger en anden færdighed, forvandler du dig til en bjørn, for eksempel.
Og det betyder bare, at det hele bliver håndteret automatisk, det er meget nemt at bruge.
Og teknisk set kan alle klasser gøre det, men druiden er den, der er designet til at være styrkeintelligent, den er på en måde designet til at kunne bruge den slags færdigheder."

"Og når vi taler om design, er det selvfølgelig en anden historie, og det er andre miljøer, og selvfølgelig forskellige væsner, forskellige karakterer.
Så hvad kan du fortælle os om mere af det, du ved, det bredere syn på studiet med hensyn til det talent, I bruger, kunstnerne, designet, de forskellige ting, der foregår her på en bredere måde?
Vi har opbygget et verdensklasseteam af kunstnere, programmører og andre indholdsskabere, og det er baseret i New Zealand, så det er nogle gange lidt svært at hyre folk hele vejen til New Zealand, men vi har et rigtig godt team, som vi er sikre på kan få projektet rigtig godt i mål, og det er virkelig, virkelig dejligt at arbejde med alle disse meget talentfulde mennesker."

"Om selve historien, hvad kan vi lære fra nu af om, hvad der foregår, og hvad kan spillerne forvente med hensyn til, du ved, fortællingen?
Så vi kommer til at tale mere om historien senere.
Vi har helt sikkert mere at tale om der, men lige nu er det relativt enkelt."

"Jeg kan sige, at det er en direkte efterfølger til Path of Exile 1.
Det fortsætter historien derfra.
Den foregår ca. 25 år senere, så nogle af personerne er der stadig, andre er ikke.
Men, åh, det her er irriterende."

"Men, ja, vi kommer til at tale meget mere om historie senere.
Vi har faktisk noget kommende historieindhold, som vi snart kan vise folk.
Okay, og til sidst nævnte vi den lukkede beta i juni, men hvad er det næste checkpoint?
Holder I endnu en ExileCon, eller hvornår kan vi forvente at få mere at vide om spillet?
Vi har planlagt en masse annonceringer mellem nu og juni næste år."

"Vi har mange flere klasser at diskutere, mange nye systemer at vise frem, så hold øje med nyhederne.
Vi vil afsløre en masse ny information.
Og vi har heller ikke talt om slutspillet endnu, hvilket er noget, som spillerne tydeligvis vil være meget interesserede i at tale om."

"Så det er endnu en ting, vi er nødt til at annoncere, inden vi når juni næste år.
Jeg ser frem til slutspillet og til varulvens formskifte.
Mange tak for jeres tid, gutter. God fornøjelse med showet.
Det var så lidt. Mange tak skal I have."

Gamescom

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere