Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
One Military Camp
HQ

Vi taler alle ting One Military Camp med Abylight, og hvordan det vil udvikle sig og udvide sig meget snart

Udover at diskutere deres ambitiøse nye Citadelum, fangede vi Abylights perfekt klædte David Martínez i Tyskland for at se, hvor deres seneste managerspil er og vil være på vej hen, herunder status og feedback, gratis og betalt DLC eller kommende konsolversioner og multiplayer.

Audio transcriptions

"Vi er på Gamescom 2023 i Tyskland, og det betyder, at vi ser en masse spil med strategi, bybygning og ressourceindsamling.
og nogle eksperter i denne specifikke genre kan vi ikke finde i Tyskland, men i Barcelona.
Vi taler om Abylight Barcelona, som for nylig udgav One Military Camp Mange tak, fordi du er med, David mod David denne gang."

"Hvordan har feedbacken været indtil videre, siden du udgav spillet for en måned siden, hvis jeg ikke tager fejl?
Ja, tak, det er dejligt at være her.
Ja, det er en måned siden, vi udgav One Military Camp, den 20. juli.
og vi har fået fantastiske anmeldelser, selv fra pressen og også fra folk derude, som spiller vores spil på Steam."

"Så vi vil gerne sige tak til alle, og det er fantastisk for en indieudvikler at få så gode anmeldelser.
men du ved, ikke alt er perfekt, så vi besluttede, ok, vi vil give folk lige, hvad de vil have Så vi har spurgt vores community, som er et stort community, hvad de ville putte i spillet for at gøre det endnu større og bedre.
og det er det, vi viser her på Gamescom."

"Okay, så bare for dem, der ikke har spillet endnu, spillet er tilgængeligt på hvilke platforme og hvordan er det indholdsmæssigt, før du fortæller mig om, hvad I introducerer nu?
Okay, lige nu er One Military Camp et baseopbygningsspil, der er tilgængeligt på pc.
Du kan spille det på Steam eller Epic Games Store, og vi arbejder på en konsoludgivelse."

"Så meget snart vil du kunne spille det på PlayStation, Xbox og måske Nintendo Switch.
Vi vil have nyheder om det senere Lige nu kan du spille kampagnen i ca. 25 timer, også sandkassetilstand Det betyder 6 forskellige biomer, 10 forskellige kort og begrænsede kombinationer."

"Så du kan spille i det uendelige, og ideen er, at man i dette baseopbygningsspil Du skal bygge din militærlejr, du skal rekruttere folk, træne dem og så sende dem ud på missioner i fjendtlige territorier.
Så du har et første lag, hvor du spiller som et klassisk bybygningsspil og så oven på det et strategilag, hvor man skal erobre fjendens territorier."

"men der er ingen vold i spillet Så du vil gøre det som et brætspil, hvis du kender risiko, noget i den stil hvor du slår med terningerne, og afhængigt af din kampstyrke og fjendens kampstyrke den type enheder, du bruger til hver mission, der vil afgøre din sejr eller dit nederlag Og derfra introducerer du både gratis DLC og betalt DLC allerede inden året er omme Ja, det er noget, vi udgiver her nu på Gamescom."

"fordi den første gratis opdatering allerede er ude på Steam.
Så nu kan du spille et nyt økonomisystem, det er noget, vores community har fortalt os om De ville gerne have flere muligheder for at tjene penge, ligesom i det virkelige liv.
Og det gjorde vi, vi fulgte bare deres eksempel Så vi gjorde One Military Camp bredere og til et bedre spil Og så planlægger vi at udgive et multiplayer-spil formentlig i november."

"Også Halloween Frights i november, hvor du vil kunne spille Halloween-missioner.
og du ved, have nogle overraskelser og også få nye dekorative genstande som måske også er ude til jul Og ikke kun det, men også nye sekundære missioner og fem nye biomer."

"Så vi har masser af gratis indhold til alle spillere På den anden side...
Ikke for det gratis indhold, og så?
På den anden side, hvis du er villig til at betale DLC for at få en bedre, større oplevelse i One Military Camp Vi planlægger to store DLC'er Den ene er baseret på nye soldatertyper, nye Black Ops-missioner og en lille kampagne."

"Med den nye historie bliver du nødt til at udfolde dig og besøge nye steder Ideen er at have en meget lille kampagne, der fortsætter den historie, du kendte fra originalen Den anden DLC er baseret på tanks og fly og muligheden for at bygge dette krigsmaskineri og derefter bruge det Lige nu har vi mulighed for at træne piloter og kampvognsoperatører Men du kunne ikke have de rigtige køretøjer i spillet og se dem og bruge dem Og lige nu vil du kunne gøre det efter denne DLC Og hvem ved? Der kommer mange flere opdateringer og DLC'er og mere indhold til vores spil i 2024."

"Så hold øje med os I fremtiden sammen med potentielle nye platforme Så til sidst, jeg startede dette interview med at sige, at i Tyskland ser vi normalt en masse managementspil og byggespil Så hvilken målgruppe forsøger du at henvende dig til med dette spil?
Selvfølgelig er det tilgængeligt, der er ingen vold, og det ser sødt ud på en måde."

"Men den er også dyb i nogle af systemerne Så hvor tror du, at I er i forhold til at appellere til både hardcore og nybegyndere inden for genren?
Det korte svar er, at alle Men det lange svar er, at vi tror, at alle, der kan lide denne genre, vil nyde One Military Camp."

"Fordi den er dybere, end du måske tror i begyndelsen Men hvis du aldrig har spillet et spil som dette, er dette et godt sted at starte Så vi har en tutorial, vi har en nem indlæringskurve Og når du så tror, du ved alt Du vil finde en reel chance for at bevise din værdi Og det er ikke så let Så ja, lad os prøve det Jeg ser selv frem til at deltage i lejren Og ser frem til at lære mere om Abbey Light i fremtiden Tusind tak for din tid Tak for jeres tid"

Gamescom

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere