Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Et nærmere kig på JBL Quantum 910P, 910X, 360P, 360X og TWS Air

Vi fangede JBL af Harman German marketingchef Rolan Melz for at lære mere om producentens nyere headset til PlayStation- og Xbox-konsoller samt om de lettere, mere overkommelige spiløretelefoner, der blev frigivet i år.

Audio transcriptions

"Okay, vi er på Gamescom 2023, og du ved, det er altid støjende, altid interessant at tage et kig på JBL's stand...
og sidste år hørte vi om Quantum 910. Mange tak, fordi du er med, Roland.
og det var en ny trådløs model, som vi nød, nye funktioner, den havde head tracking, og den kunne være trådløs på samme tid."

"og vi har haft glæde af det headset i et stykke tid nu, men i år er det konsollerne, der er i fokus.
og vi har flere modeller på vej fra 910, som er dedikeret til konsoller, både PlayStation og Xbox.
Så hvad kan du fortælle os, hvis vi starter med 910P?
Så i år er vi selvfølgelig stolte over at være tilbage på Gamescom og over at udvikle os og tage et skridt inden for konsolområdet."

"og gøre folk opmærksomme på vores fantastiske produkter, på den kompatibilitet, som vores produkter også har med konsoller.
Vi besluttede at lancere en dedikeret serie, der er designet til at fungere bedst med konsoller Vi starter med dette smukke produkt, som er 910P, så udviklingen af 910 til PC 910P selvfølgelig, bortset fra farvekodningen, som matcher farven på PlayStation 5."

"PlayStation-spillere får for første gang adgang til vores fantastiske head tracking-teknologi.
som fungerer fejlfrit på PlayStation via 2,4 gigahertz USB-donglen som bringer 360 spatial audio til PlayStation som næsten konkurrerer med den oplevelse, du ville få på en pc med 7.1 quantum sphere."

"Da der ikke findes nogen kvantemotor til PlayStation, har vi indbygget alt i headsettet.
for at gøre de funktioner, jeg har talt om, tilgængelige for PlayStation selvfølgelig.
Så for eksempel med hensyn til 360 head tracking kan du slå det til og fra på selve headsettet?
Ja, det fungerer på præcis samme måde, som det fungerer på pc."

"Okay, og så er P og Y for PlayStation, X og grøn er for...
Korrekt, og det er der en god grund til. Tak, fordi du nævnte det.
Vi har broderen til 910P, som hedder 910X.
Bortset fra farvekodningen har dette fine headset en funktion, som de to andre ikke har fordi det her er officielt licenseret af Microsoft."

"og selvfølgelig ved du det bedre end mig Grunden til, at vi gør det, er, at den her også fungerer fejlfrit og trådløst med Xbox-konsollerne.
Så du behøver ikke at tilslutte kabler til din Xbox-controller for at være forbundet til konsollen.
Sæt 2,4 gigahertz USB-donglen i Xbox'en, og forbind fejlfrit med lav latenstid med 910X."

"Fantastisk, og så går vi videre til to andre modeller, der måske ikke er så meget top of the line men som er mere tilgængelige, mere overkommelige for brugerne både i PlayStation- og Xbox-versionen.
Korrekt, så de to, vi lige har set, er de førsteklasses og så med den samme metodologi og den samme logik Den midterste prisklasse for at nyde trådløs 2,4 gigahertz gaming med lav latenstid på PlayStation er 360P og det er en videreudvikling af 350, som vi lancerede til pc."

"men den tilføjer Bluetooth og afspilning og opladning som den gamle pc-model, der hedder 350, ikke har.
Så du kan spille og oplade, og du har dual connect Med et USB-C-kabel?
Nej, du har dobbelt trådløs forbindelse, hvilket betyder, at du tilslutter den til din PlayStation via USB-donglen."

"for at få lyd med lav latenstid og samtidig forbinde din telefon via Bluetooth til headsettet.
Så jeg bruger det privat til at ringe til min telefon og til at ringe til min søn, mens han spiller PlayStation.
så jeg altid kan få fat i ham Og det er bare Xbox-versionen af den samme model, 360X?
Korrekt, 360X, samme metode, samme logik og samme logik som på 910X."

"Microsoft-licens, så det fungerer fejlfrit, virkelig trådløst med alle Xbox-modeller Okay, nu hvor du nævner donglen, er det noget, jeg har gjort meget Vi har talt om både Xbox og PlayStation.
Noget, jeg personligt har nydt, er Quantum TWS."

"Med de originale nød jeg dem på Switch Fordi der ikke er nogen forsinkelse, og du tilslutter til USB-C-porten Og det er meget bedre end Bluetooth-forbindelsen, at du ikke får nogen forsinkelse, ikke?
Men for nylig havde du en anden model, som er..."

"Jeg har dem allerede Jeg er ved at gennemgå dem til Game Reactor Så dette er Quantum TWS Air Det er en mindre version, lettere version, og den er uden pind, ikke?
Så hvad kan du fortælle os om disse?
Fordi de er under glasset, men jeg medbragte min egen Så selvfølgelig beholder vi donglen Hvad kan du fortælle os om disse sammenlignet med den originale Quantum TWS?
Så eftersom vi har fået en masse god feedback om den originale Quantum TWS har vi besluttet at lancere en model, der er mere tilgængelig rent prismæssigt."

"Der er altså en prisforskel på 50 euro i forhold til Quantum TWS.
Det er derfor, de hedder Air Den indeholder den samme teknologi som Quantum TWS.
Så den er kompatibel med Quantum-motoren."

"Du har en USB-C-dongle Det er dual connect igen, hvilket betyder, at du enten kan tilslutte Bluetooth Eller via donglen Og det eksempel, du nævnte, er noget, som mange brugere faktisk godt kan lide Når de bruger in-ears til at spille Nintendo Switch med."

"Før du går ind i menuerne, skal du kigge efter Bluetooth Sæt donglen i din Nintendo Switch Og du er direkte forbundet, lav latenstid, og det foregår sådan her Så måske handler den største forskel om hardware og støjreduktion."

"Korrekt, en lille smule om funktionerne Så kun fire mikrofoner til tale i stedet for seks Ingen aktiv støjreduktion Men det er en meget god startpris, som giver en masse gode funktioner Og de passer, spoiler alert fra min anmeldelse De sidder vildt godt i øret sammenlignet med tidligere modeller Disse er taget ud af æsken, de passer mig Så det er fantastisk, så det handler om selve designet Okay, så fik vi nogle detaljer om JBL's gaming line-up Quantum gaming line-up Så det var alt for denne Gamescom Tusind tak for din tid, Roland Og tjek anmeldelserne på Game Reactor"

Gamescom

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere