Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
Banishers: Ghosts of New Eden
HQ

GRTV News - Banishers: Ghosts of New Eden bliver forsinket til februar

Don't Nod's kommende action-RPG undgår den kaotiske afslutning på 2023.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag har vi en forsinkelse Der er desværre ingen meddelelse til dig. Et af de mest ventede spil kommer senere.
i år, noget som jeg virkelig har glædet mig til at spille, det er blevet skubbet, og det bliver kommer ikke længere i 2023, men i stedet i februar 2024 med det spil."

"Banishers Ghost of New Eden. Så spillet er blevet udskudt, og hvorfor?
Dontnod har givet os en lille erklæring, der forklarer præcis det. Banishers Ghost of New Eden bliver udskudt til februar. Dontnod indser endelig, at det ikke er smart at gå op imod Marvel.
Spider-Man 2, Super Mario Bros Wonder, Alan Wake 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Super Mario RPG og så videre. Remedy var et af de første studier, der direkte sagde, at de ikke ønsker at gå op mod andre meget ventede spil, når de forsinker Alan Wake 2. Den finske studio blev hurtigt efterfulgt af de ærlige sjæle hos Pieces Interactive, der skubbede Alone in the Dark til 2024. Nu er det tid til et tredje spil. Dontnod og Focus Entertainment har annonceret, at Banishers Ghost of New Eden er blevet forsinket fra den 7. november."

"2023 til den 13. februar 2024. De hævder, at spillet stort set er færdigt, men at det ikke ville kunne skinne lige så stærkt, hvis den blev udgivet på samme tid som Marvel Spider-Man 2, Super Mario Bros Wonder, Alan Wake 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Super Mario RPG og alt andet kommer i slutningen af oktober og begyndelsen af november. En interessant beslutning når det knap nok er to måneder siden, vi fik den oprindelige dato, og de fleste af datoerne vi har modtaget siden da er fra Nintendo, og Banishers Ghost of New Eden er ikke engang der kommer til Switch. Men de fleste af os har ikke ubegrænsede mængder af penge, så det er et meget forståelig beslutning, og indtil man indser, at februar i skrivende stund er er klar til at få Suicide Squad til at dræbe Justice League, Helldivers 2, Persona 3 Reload og Final Fantasy 7 Rebirth, tror du, at denne forsinkelse vil hjælpe Banishers Ghost of New Eden?
Det er en interessant forsinkelse i mine øjne, for der, hvor Banishers var placeret var i en lille pause i den travlhed, der er i dette efterårsvindue."

"Du ved, efter Alan Wake den 26. eller 27. oktober, undskyld, er der en lille pause...
indtil den slags Call of Duty Modern Warfare 3 kommer ud samt Super Mario RPG og alt det omkring den 10., 8. til 10. november. Og jeg Banishers blev placeret midt i mellem den 3. november, undskyld den 7. november."

"Så det er ret interessant for mig. Igen, som Eric skriver i nyheden, så er februar bliver en meget travl måned igen. Det har vi set i de sidste par måneder.
år i virkeligheden. Mange store spil har en tendens til at udkomme i starten af 2020 eller tidligt på året.
skal vi sige. Og den kommende februar bliver ikke anderledes. Selvmordspatruljen Killed the Justice League vil faktisk ramme februar-vinduet. Det er svært at sige, vi Jeg har ikke hørt så meget om spillet siden denne katastrofale PlayStation State."

"af Play tidligere på året. Helldivers 2 er sat til at udkomme i februar, så Vi forventer, at det sker. Persona 3 Reload igen, det ser ud til, at det sandsynligvis vil ske derefter.
Og så Final Fantasy 7 Rebirth, det ville være chokerende, hvis det blev skubbet ud af det vindue.
Der vil uden tvivl komme mange flere annonceringer og afsløringer og forskellige spil, der er klar."

"der også udkommer i den periode, herunder forskellige Nintendo-spil. Så.., Vil det hjælpe banishes i sidste ende? Det er svært at sige. Dette efterår er meget travlt med hensyn til spil så der er ingen tvivl om, at det er godt for titlen at komme væk derfra. Men måske ville det været gavnligt, hvis de bare havde skubbet det en måned eller så, skubbet det til begyndelsen af december eller noget. Men jeg er ikke den, der markedsfører spillet, jeg har ikke den information om, hvad som analyserne bedst antyder. Men uanset hvad, så er det vigtigste at tage med sig, at Banished Ghost New Eden er blevet udskudt fra november til februar. Så hvis du har ventet på det spil..."

"Hvis du ikke har det samme som mig, må du vente lidt længere. Det er al den tid, vi har til rådighed i dag.
episode af GRTV News, men vi er tilbage i morgen med den næste. Så indtil da, Jeg håber, at I nyder resten af jeres onsdag, og at vi ses til den næste. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere