Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
Forgive Me Father 2
HQ

Her handler alt om Forgive Me Father 2 før dets faktiske gameplay

Vi så den lovende boomer shooter-efterfølger i aktion bag lukkede døre på Fulqrum Publishing-standen, men da den endnu ikke kan vises, er her alt hvad du behøver at vide med Byte Barrels administrerende direktør Ernest Krystian.

Audio transcriptions

"Vi er på Gamescom 2023 på Fulcrums udgivelsesstand, og du ved, at jeg er en kæmpe fan af tegneserier generelt og også af XIII, førstepersons-tegneserien som alle skytter og Mad World, og på en måde ved du Forgive Me Father I didn't spille det første spil, men det ligner noget, jeg skal bruge spille før og Det gjorde jeg, og nu har du et andet spil, som er mere og bedre, så tak."

"Tusind tak, fordi du kom. Hvad ville du sige er den største forskel fra det første spil? Den største forskel fra det første spil er, at jeg tror er i den mekaniske del, fordi nu vil spillerne føle sig mere at de kun straffer for deres fejltagelser, ikke fordi ja, det skete bare og også ja, og også den grafiske del er meget mere forbedret end i sammenligning med det første spil, fordi der vil være flere 3D-elementer og også Fjenderne vil føles som i 3D, de er lavet i 3D. Hvordan gør man?
du arbejder med grafik for at ramme den der tegneseriefornemmelse i den måde du kombinerer 3D-elementer med 2D-elementer, og du har nu også du ved, nu har et mere komplekst belysningssystem til, at vi kan bruge lommelygte for eksempel, så hvordan greb du det an, hele den grafik du kender til spillet? Det vigtigste er, at alle elementerne i spillet er håndmalet, og vi har fuld kontrol over, hvordan det kommer til at se ud."

"og derefter bruger vi også den specielle shader til at gøre det mere mere distingveret, og det ligner mere en tegneserie, så de to ting kombineres, og ja, det bringer sådan en god grafik visningen og også mere komplekse 3d-elementer, hvad der nu er i i efterfølgeren vil forbedre følelsen af, at du er i 3d-miljøet som en spiller. Hvordan ændrer lommelygten gameplayet? Åh, før lommelygten lampen holder dig, når du forsøger at bruge den, som du kan ikke skyde, og i det øjeblik du oplader din lommelygte, og du er fri Når du har opladet den, kan du frit bruge det lys, den giver dig mulighed for."

"til at se i mørket og bruge dine mægtige våben til at dræbe alle deres fjender. Og jeg kan godt lide, at I kalder det en boomer shooter, så hvad kan du Fortæl fans af det første spil og også en som mig, der ikke har spillet Det første spil om boomer shooter-mekanikken, som du har, har jeg respekteret."

"her, og som du beholder her? Der er forskel på den første del og den anden.
efterfølger, men i efterfølgeren og de fleste af de elementer, der er fra boomer shooter det er som en pickup elementer på kortet, som du er nødt til at styre dine ressourcer korrekt for ikke at være ude af kuglerne eller endnu ikke har nok sundhed, fordi du aldrig ved, hvor de næste opsamlinger vil være, og hvornår du kan genopfyld din rustning og dit helbred. Og hvad kan du fortælle os om våbnene og de evner og den galskab, som spillerne kan bruge i denne efterfølger? Nå, men Der vil være masser af forskellige våben, og som det var i det første spil der vil ikke være så regelmæssige, som du kender fra de ældre skytter, der vil være de vil have nogle specielle og særlige grafiske forskelle, der er, der er fra det lovecraftianske univers, og du kan mærke det, når du spiller det. Og også galskabssystemet vil blive lavet en lille smule om."

"end det var i det første spil, og det vil i højere grad blive kombineret med karakteren og karakteren vil bruge det som en mægtig ultimativ færdighed, men han kan vælge hvilke færdigheder han ønsker at bruge som ult til sit gameplay. Og nu at du nævnte Lovecraft og lovecraftianske ting i historien."

"selv hvad kan du fortælle os om det er selvfølgelig, at det fortsat hylder Vi hylder Lovecraft, så hvad kan vi sprede i form af elementer og referencer til denne slags hele verden? Det mest bemærkelsesværdige element i Det første spil og efterfølgeren er den vagabond, der blev kaldt i det første... Glædelig vagabond! Ja, glad vagabond! I efterfølgeren vil det selvfølgelig være der, og vi kan aflaste for spillerne, at den er inspireret af den såkaldte Zadok i den lovecraftianske romaner. Er der andre lovecraftianske elementer? Tja, der vil være masser af forskellige lovecraftianske elementer, men vi er kun inspirerede af disse romaner, ikke som at bringe dem ind i spillet, så historien er som i det første spil, det er Vi laver ikke selv noget fra bunden, men er meget inspireret af den lovecraftianske og nu fortsætter vi historien om præsten, så vi kan aflaste lidt mere fakta fra hans liv og fra hans kamp, hvad han kæmper med og hvorfor. og Hvad er status for projektet, og på hvilke platforme kan vi forvente, at det kommer?
udgivelse og hvornår? Okay, så i øjeblikket er projektet under forudgående udvikling, vi forbereder os på den tidlige adgang, som skulle være i år, og også vi kan du forventer det i begyndelsen på pc-platformen, som det var i det første spil. Og så måske på konsoller? Vi får se, hvad fremtiden bringer os."

"Tror du, at det bliver sværere at tilpasse det til for eksempel Nintendo Switch på grund af de yderligere grafik, du ved, de tilføjelser, du har lavet til til spil? Ja, det kan blive lidt sværere, men jeg er ret sikker på, at vi nok skal klare det.
Jeg glæder mig selv til at spille det, jeg var jeg var ivrig efter at spille det, men det er det ikke spilbar endnu, så mange tak for din tid. Ja, mange tak for det."

"Det var en fornøjelse at møde dig."

Gamescom

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere