Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
Twisted Tower
HQ

Bioshock møder Willy Wonka - Twisted Tower Interview

Vi fangede Atmos Games' Thomas Brush for at lære alt om den kommende Bioshock-agtige actiontitel.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til Gamescom 2023. Her er vi sammen med Thomas, en af hovedinstruktørerne...
Vi skal se nærmere på Twisted Tower, som er det spil, vi skal se på i dag. En horror-titel baseret på, Han beskrev det som Bioshock møder Willy Wonka. Så det bliver super sejt og underlig oplevelse, og vi vil gerne dykke lidt ned i det, så det er derfor, vi taler med ham."

"Tak, fordi du kom og snakkede lidt med os. Tusind tak for det. Først og fremmest, Jeg vil gerne spørge dig om den overordnede idé med spillet. Hvordan kan du beskrive det for bare Vil folk vide lidt om spillet? Ja. Skal jeg holde mikrofonen? Hvad end du vil have.
Okay. Så dybest set er det Twisted Tower. Det er Willy Wonka møder Bioshock. Så det er klart, Bioshock er et klassisk spil, spil i tidlig 2000'er-stil. Det er den slags, jeg har i blodet. Det er hvad jeg spillede, da jeg voksede op. Så Half-Life, Bioshock, alle den slags spil, bare klassiske skydespil."

"Så jeg er også inspireret af Willy Wonka, Disney Parks. Jeg elsker Disney World. Så jeg tænkte, hvad hvis jeg lavede Willy Wonka og en slags Disney World? Hvad hvis jeg lavede det til et uhyggeligt horror-spil? Så det var Målet. Willy Wonka møder Bioshock. Og det her er så resultatet af den blanding. Og hvad kan du Fortæl os om gameplayet? Hvordan kommer det til at være? Fordi spillet hedder Twisted Tower."

"Det hele er baseret på tårnet, som du fortalte mig før. Men hvordan kommer vores vej til at være? Hvordan er Skal vi dykke ned i dette tårn? Hvordan er den her gulvnivelleringsmekanik, som du fortalte mig om? Kan du Kan du forklare det lidt? Ja, det kan du. Jeg vil være ærlig. Jeg kan ikke rigtig lide spil, hvor stien er altid anderledes. Så du ved, roguelike-spil er ikke rigtig min ting. Jeg synes, de er fantastiske spil. De er bare ikke noget for mig. Så det, jeg gerne ville, var at lave et spil, hvor banerne var meget anderledes, men man kunne huske banerne, hvis man ville. Og så i dette spil, Man går op i et uhyggeligt tårn, og hver etage har et tema, der minder om Willy Wonka."

"Som et Disney World-tema, ikke? Du har hjemsøgte, som Mickeys hjemsøgte palæ, men det er en etage, ikke? Det har et kasino-niveau. Du har et vandlandsniveau, ikke? Så det er virkelig uhyggeligt en slags Disney-følelse, ikke? Men på hver eneste etage, helt i starten af niveauet, kan du vælge en vej. Og når du først har valgt den vej, er du låst fast, ikke? Så hvis du vil have en fuldstændig anderledes oplevelse end f.eks. en streamer, du kan se streameren spille spillet, men derefter download spillet, og vælg så din egen vej. Men igen, der er kun så mange veje, ikke? Så det Du kan lære hele tårnet udenad, hvis du vil. Ja, det kan man. Og hvad med, hvad kan du fortælle os næste gang?
om, fordi du fortalte mig, at dette er dit, ikke dit allerførste spil, fordi du har arbejdet på ethvert andre spil, men dette er ligesom dit største spil med hensyn til integraler, med hensyn til folk, der arbejder på det. Så hvordan er oplevelsen? Hvordan har du det med endelig at vise spillet? Hvordan kan du fortælle os om denne første oplevelse? Ja, helt sikkert. Så ja, det er mit, jeg vil sige mit største spil. Jeg har lavet to andre spil før dette. En af dem hedder Pinstripe. Det andet hedder Neversong. Mit mål har Min drøm har altid været at være spiludviklingens Tim Burton eller Del Toro. Det er sådan lidt Mit mål. Jeg vil lave uhyggelige, uhyggelige spil, der minder om de klassiske, du ved, 1920'erne, 30'erne, 40'erne og 50'erne."

"Jeg elsker de der gammeldags historiefortællingstaktikker, og når jeg hører gammel musik nede i en gangen, det elsker jeg, ligesom i The Shining. Så jeg har altid gerne villet lave spil som det.
Jeg har et større team nu, så jeg har to fuldtidsansatte, som er utrolige. Felipe, som er kunstner, og så AJ, som er udvikler. Et utroligt, genialt team. Men man skal være forsigtig, fordi du ikke ønsker, at spillet skal blive noget andet end det, dine to foregående spil var. Så vi prøver at holde os til brandet. Vi prøver at holde os til brandet. Og så Twisted Tower, En af grundene til, at det tager os et stykke tid at skabe, er, at vi prøver at blive ved med at skære væk..."

"Jeg vil gøre spillet mere fedt og bringe det tilbage til den originale følelse, som alle mine andre spil har, som dybest set bare er Tim Burton, Del Toro, klassisk historiefortælling, uhyggelig historiefortælling. Så det er Det har været svært at holde det hele småt og fokusere på det uhyggelige, uhyggelig stemning. Det synes jeg, at Bioshock formår så godt."

"Det lyder fantastisk og virkelig inspirerende for alle de små udviklere. Og endelig, hvad vi alle Det, jeg gerne vil vide, er, hvornår vi får mulighed for at prøve dette fantastiske spil? Har vi en udgivelse dato? Tænker du på, hvilke platforme vi skal spille det på? Kan du fortælle os noget?
Vil vi sige udgivelsesdatoen, George? Nej, nej, vi kan ikke sige det lige nu. Jeg tror næste år, 2024, er den planlagte udgivelsesdato."

"Vi planlægger at lancere på Steam og PC, men vi forsøger stadig at finde ud af præcis hvordan vi vil starte. Det bliver en overraskelse. Mange tak, fordi du kom, og jeg ønsker dig Held og lykke, og det er alt."

Gamescom

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere