Dansk
Gamereactor
Videos
Lords of the Fallen
HQ

Lords of the Fallen - Video anmeldelse

Vi deler vores tanker om Hexworks' action-RPG-genstart.

Audio transcriptions

"Med Souls-lignende spil, der er meget populære i øjeblikket, kan det være alt for let for nogle titler helt forsvinder fra folks hukommelse.
Det originale Lords of the Fallen, der udkom tilbage i 2014, er et eksempel på dette."

"Det leverede et kompetent bud på den Souls-lignende genre, men blev aldrig værdsat på samme som genreklassikere som Nioh og Sultan Sanctuary.
Næsten et årti senere har Hexworks udviklet en genstart af serien, men kan denne opnå ære, eller er det dømt til at gentage samme skæbne som sin forgænger?
Lige fra starten var vi imponerede over, at Lords of the Fallen tilbyder spillerne ni forskellige karakterklasser til at starte deres rejse."

"Disse inkluderer en pålidelig all-rounder partisan klasse, en utrolig tanky hellig ridder klasse og en piratkultistklasse, som er dygtig til at udføre inferno-formularer.
Hver af disse klasser er udstyret med deres egen rustning og våben, og et sæt af startstatistikker, der passer til en række forskellige spillestile."

"Lords of the Fallen adskiller sig fra andre Souls-lignende spil, da det indeholder to verdener oven på hinanden, som spillerne kan skifte mellem ved hjælp af en magisk lanterne.
Når man rejser rundt i verden, vil man ofte støde på en vejspærring i de levendes land, kendt som som Axiom, og du bliver nødt til at skifte til Umbral, som er de dødes rige."

"Ved at løfte din lanterne kan du kigge mellem riger, men du bliver af og til nødt til helt at skifte til Umbral.
til Umbral, hvis der f.eks. er en sti til stede.
Som ellers ikke er tilgængelig i Axiom.
At tilbringe for meget tid i Umbral har dog sine konsekvenser."

"Dette overjordiske rige er befolket med monstre, der ellers ikke ses i Axiom, og de bliver endnu mere dødbringende, som tiden går.
Mens du sidder fast i Umbral, giver det Lords of the Fallen et survival horror-flair, da du er altid skynder dig at finde sparsomt placerede statuer for at kunne flygte."

"Hvis du dør i Umbral, har det også store konsekvenser, da du for altid mister din livskraft, som svarer til sjæle.
Dette dobbelte verdenskoncept smitter også af på spillets kamp.
Ligesom i Sekiros Shadows Die Twice kan du vende tilbage fra graven og få endnu en forsøg på at vælte dine fjender, hvis du bliver dræbt i Axiom."

"Når din lanterne er ladet op, kan du også bruge et træk, der hedder Soul Fray, som trækker en fjendens sjæl ud af kroppen, så du kan uddele stor skade.
Ud over at introducere nogle sjove nye koncepter, mestrer Lords of the Fallen også det basale af kamp."

"Spillet har 60 fps som mål, hvilket giver en følelse af flydende kampe, og dine angreb har en reel følelse af vægt bag dem.
Fra økser til sværd og spyd, der er et stort udvalg af våben, som du kan udstyre med dig selv med, og de kan føres enten med én eller to hænder, afhængigt af om du vil du vil prioritere skade eller hastighed."

"Det snubler dog ved at skrue op for sværhedsgraden alt for tidligt.
Hver Souls-lignende har en skills check boss designet til at teste spillerne for at se, om de har mestret spillets mekanik, men den kom allerede i den første hovedboss.
For at overvinde denne trussel var vi nødt til omhyggeligt at studere dens angrebsmønstre og eksperimentere med vores udstyr."

"En anden af Lords of the Fallen's mangler er dens ydeevne.
Ofte faldt frameraten til et kvalmende tempo, og det gjorde det muligt for fjender at snige et par frække slag ind.
Vi spillede spillet før lanceringen, så vi håber, at disse problemer kan løses."

"løses inden lanceringen.
Lords of the Fallen indeholder også muligheden for at spille med venner i uafbrudt online co-op.
Da spillets servere var inaktive før lanceringen, var vi ikke i stand til at teste disse funktioner, men vi kan forestille os, at det at have en ven med på turen ville hjælpe med at afhjælpe nogle af de udfordring."

"Lords of the Fallen er et solidt Souls-lignende spil, der går ud over bare at være en anden genre efteraber.
Dets kamp føles flydende og har masser af dybde på grund af dets 9 startklasser, og dets dobbelte verdenskoncept hjælper bogstaveligt talt med at tilføje endnu en dimension til kamp og udforskning."

"Lad os bare håbe, at spillets problemer med ydeevnen bliver løst inden udgivelsen, da de i øjeblikket giver et ekstra element af frustration i et spil, der allerede er designet til at sætte din tålmodighed på prøve."

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere