Dansk
Gamereactor
Videos
Goat Simulator 3
HQ

Goat Simulator 3 Mobile (Gamescom 2023) - En galskab i lommestørrelse ankommer!

Den meget roste efterfølger til en af videospilindustriens skøreste serier ankommer endelig i en bærbar version i lommestørrelse, så vi kan nyde dens skøre narrestreger hvor som helst, når som helst og hvordan vi vil. Vil du vide, hvad vi syntes om denne version, da vi prøvede den under Gamescom 2023? Så tjek vores video!

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til en helt ny, du havde ikke forventet dette, en helt ny Gamereactor Gamescom Impressions-video, hvor vi i dag, selv om vi sluttede disse videoer for et par uger siden for et par uger siden, er vi her for at annoncere, at ja, i dag er Goat Simulator 3 på mobil blevet annonceret og ja, vi spillede det på Gamescom 2023. Så det er derfor, vi uploader denne video i dag, den 25. oktober."

"fordi det er blevet annonceret i dag, og vi kunne ikke sige noget, men her er vi tilbage igen til dele vores helt egne indtryk af denne mobile version af den vanvittige simulationstitel med dig.
Nå, simulation, vi taler om det. Hvis du ikke kender til hovedtitlen, den titel, der vi taler om, så er den allerede tilgængelig på pc og konsoller, hvis jeg ikke tager fejl. Nå, men.., Goat Simulator 3 er et tredjepersons sandkasse-eventyrspil, hvor du bliver til en ged, hvis du ikke havde forventet det. Og ja, vi skal køre uden kørekort, myrde geder, skabe kaos, udføre mærkelige opgaver, opdage en masse mærkelige mysterier og, tja, blive overrasket hele tiden over de forskellige begivenheder, vi kommer til at opleve derinde. Ja, de sædvanlige gedeting, ikke? Hvad laver man som ged? Bare alle de ting. Hvis du ikke kender titlen, bør du vide, at disse spil er, ja, superskøre spil. Faktisk er hovedspillet, Goat Simulator, startede som en aprilsnar, okay? Idéen opstod under en game jam og det var dybest set en aprilsnar. Men det var superfedt, folk nød det meget og de besluttede at fortsætte med titlerne. Og det er dybest set, hvad vi har gjort, siden de udgav denne Goat Simulator, og siden de udgav de næste efterfølgere, okay? Så nu, hvor du mere eller mindre kender spillets kontekst, bare i tilfælde af, at du ikke kender grundspillet eller PC-versionen, kan vi nu sige, at ja, denne Goat Simulator 3 på mobil kommer til at være udgivet. Vi ved ikke præcis hvornår, men det vil blive udgivet på et tidspunkt og på mobiltelefoner."

"Så hvad er den største forskel, eller hvad er nyt i denne mobilversion? Kommer den til at være det samme spil, Rebecca? Vi ved ikke noget. Okay, jeg er her for at fortælle dig alle de ting.
Det skal du ikke bekymre dig om. I bund og grund skal vi spille præcis det samme spil, okay? Det handler ikke om at eksperimentere noget nyt, det handler bare om at bringe det sjove fra pc-versionen over på mobilen. Så i bund og grund, hvad kommer vi til at finde i denne mobilversion? Dybest set geder. Ja, en overraskelse."

"Den samme åbne verden at udforske, det samme kort, de samme udfordringer og hemmeligheder at afdække...
som pc- og konsolversionerne af Goat Simulator 3, okay? Vi kommer selvfølgelig til at finde kaos.
Vi kommer til at finde kaos helt alene eller sammen med en ven, men bare sammen med en ven, okay? Fordi det er, vil jeg sige, den eneste forskel mellem pc-versionen og mobilversionen."

"I dette tilfælde, i mobilversionen, vil vi bare, ja, vi vil bare være i stand til, undskyld, vi vil bare kunne spille med en ven mere, og det var en forskel mellem pc'en og mobil, for på pc'en kunne vi spille op til fire spillere, okay? Vi kunne spille selv med tre flere venner, og nu kan vi bare spille med en mere via lokal co-op, okay? Men det er stadig sjovt, okay? Det kan jeg forsikre dig om. Faktisk spillede jeg med et medlem af udviklingsholdet, og det var super sjovt at gå amok og skabe kaos i byen og blive overrasket over, hvad der skete."

"sindssyge ting, man kan gøre som ged, så det skal du ikke bekymre dig om. Og hvad kan vi ellers finde i denne version? Dybest set, ja, selv om du bare kan spille med en ven, som jeg lige har sagt, kan man bryde venskabet med de forskellige minispil, som spillet har tilbyde dig og i bund og grund bare, ja, tilpasse din ged, som du vil, have det sjovt, gennemføre de missioner, du vil, gennemføre de forskellige udfordringer med den bedste score osv."

"Nyd den underlige, skøre, vanvittige og sjove fysik, som spillet har, og grundlæggende, som jeg har sagt, nøjagtig den samme oplevelse som på pc, men på dine mobiltelefoner og bare med en ven mere.
i stedet for tre mere, op til tre mere, okay? Men jeg er nødt til at sige, at selv om, i mit eget tilfælde, er jeg ikke så bekendt med mobilspil. Jeg plejer ikke at spille mobilspil fordi jeg keder mig, eller fordi jeg ikke føler mig godt tilpas osv. Men jeg må indrømme, at dette gang spillede jeg selvfølgelig dette spil på en mobiltelefon, og det var virkelig, virkelig behageligt, alle kontroller og al mekanik føltes virkelig, virkelig godt på mobiltelefonen, hvilket var en overraskelse for mig, for som jeg har sagt, er jeg ikke vant til at spille mobilspil på en smartphone."

"eller en telefon eller noget andet. Og det var en positiv overraskelse, en god overraskelse. Og det var faktisk minder mig helt klart om grundspillet, selvfølgelig, for det er det samme spil. Men ja, det gør det, Jeg spillede det, og det er fuldstændig den samme oplevelse, den samme quest, for jeg har ikke ved ikke, om du kan huske det, men jeg spillede Goat Simulator 3 på pc. Jeg ved ikke, hvor længe siden det er, men jeg spillede det..."

"da det blev udgivet, tror jeg. Og på Gamescom 2023 fik jeg mulighed for at spille præcis det samme spil.
samme missioner, som jeg spillede på pc, da pc-versionen blev udgivet. Så ja, hvis du vil den samme oplevelse, men på en bærbar måde, så kan du få det med denne mobilversion. Så hvis din spørgsmål er, om jeg vil kunne spille den samme oplevelse eller have den samme oplevelse som en pc-spiller? Ja, det vil du kunne, for det er præcis det samme. Spillet fungerer helt fint. Det var slet ikke laggy, selvom vi spillede i denne multiplayer-tilstand."

"Det var slet ikke laggy. Alt fungerede perfekt. Og det var en virkelig, virkelig sjov oplevelse der på Gamescom 2023. Så hvis du kunne lide Goat Simulator 3 på pc eller konsoller, hvis du ikke kender titlen, men gerne vil have noget nyt, noget vildt at spille med en ven hjemme hos dig selv, for eksempel, eller hvad som helst, så er det her et rigtig, rigtig godt godt spil at prøve med sin ven, og man kommer til at grine meget. Det er helt vildt."

"Forvent ikke, at det er super seriøst eller noget. Forvent ikke, at det giver nogen mening, hvad du er laver. Bare hav det sjovt. Fortsæt bare. Bare grin med din ven og prøv denne bærbare version, som ser rigtig, rigtig interessant ud. Som jeg har sagt, vil jeg generelt sige, at min helt egen indtryk var superpositive, at jeg ikke havde forventet det, at det var så tilfredsstillende i form af kontrol, bevægelse osv., selv om det var en mobiltelefon, hvilket man kan tænke, at måske ikke er nok med hensyn til komponenter osv. Og det kan være en lille smule laggy, men det var det ikke."

"Og alle kontrollerne, alle joystickene på skærmen, måske kan du også tænke, at de kan føles lidt svære, men det var de ikke. Så du skal slet ikke bekymre dig. Hvis du vil have det samme oplevelse, eller du vil opdage denne nye oplevelse for dig på din mobiltelefon, så er denne det perfekte valg for dig. Og tøv ikke med bare at prøve det, for du kommer ikke til at fortryde det. Det fungerer perfekt. Det var super sjovt. Det var super sjovt. Og det er et skørt spil, som jeg opfordrer alle til at prøve mindst én gang i deres liv, fordi det er, jeg ved ikke, det er ligesom noget, jeg nogensinde har prøvet før. Og det får mig altid til at smile og grine så meget..."

"fordi det er vanvittigt. Og jeg ved, at jeg har sagt det ord så mange gange, men det er min helt egen beskrivelse af dette spil. Så der har du det. Så jeg vil sige, at det var det. Den samme oplevelse, bortset fra at i stedet for op til fire spillere, ville det denne gang være op til to, okay, via lokal co-op. Men generelt vil det være den samme oplevelse i en virkelig behagelig og bærbar måde for dig. Som jeg har sagt, har vi ikke nogen præcis dato, men altså, men jeg tror ikke, det kommer til at tage så lang tid. Måske næste år. Det ved jeg ikke. Jeg har ingen idé, men vi har ikke nogen udgivelsesdato endnu. Igen vil jeg opfordre dig til at prøve dette spil."

"udviklet af Coffee Stain North, okay, og til at prøve denne mobile version, der vil udkomme snart, lad os sige, på iOS og Android. Okay, så der kan du se. Jeg håber, du har nydt det. Jeg håber at du kan prøve den, når den er officielt udgivet. Og jeg håber, at du har nydt min meget egen indtryksvideo, og vi ses i den næste. Og hvem ved? Måske har vi flere overraskelser og måske har vi flere hemmelige meddelelser at tale om her i denne video. Så følg med og tjek altid vores gamereactor.yourdomainofchoice for at, ja, få alle nyhederne om videospil, okay?
Tusind tak, fordi du var her. Vi ses i den næste Game Reactor-video. Vi ses!"

Gamescom

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere