Dansk
Gamereactor
Videos
Call of Duty: Black Ops Gulf War
HQ

GRTV News - Call of Duty 2024 er angiveligt Call of Duty: Black Ops Gulf War

Treyarch har angiveligt været førende inden for udvikling af titlen i årevis.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. Det føles, som om vi ikke kan gå to minutter uden at tale om Call of Duty, og i dag handler det desværre om det.
igen, fordi der har været en massiv rapport, der er gået rundt fra Insider Gaming nu der antyder, eller skulle vi sige begynder at afsløre et par stykker information om Call of Duty 2024. Igen, dette er en rapport, det er ikke en officiel oplysning fra Activision eller fra nogen af de studier, der er involveret i udviklingen af Call of Duty, så du har at tage oplysningerne med en lille smule forsigtighed, men Insider Gaming har generelt en ret god track record, når det kommer til Insider-rapporter, så ja, vi vil dykke ned i ind og kigge på netop dette. Call of Duty 2024 er efter sigende Call of Duty Black Ops Golf War. Gæt hvornår og hvor Treyarchs spil kommer til at foregå. Det er over et år siden lækager fik det til at se ud, som om 2024's Call of Duty-spil vil tage os med til golfkrigen. Dette var bekræftet sidste sommer, da skuespilleren Luke Charles Stafford måtte slette et Facebook-opslag efter at have afsløret, at han var blevet valgt som model til en karakter ved navn Ratcliffe i Treyarchs kommende spil. Det er en af grundene til, at dagens rapport bør være overraskende for dem af jer, der følger godt med i COD-rygter. Det normalt meget pålidelige Jess Korn på Windows Central hævder, at Call of Duty 2024 faktisk bliver et nyt Black Ops-spil."

"der tager os med til de tidlige 90'ere og golfkrigen. Han mener derfor, at Treyarch vil følge sin nye navngivningskonvention ved simpelthen at kalde spillet Call of Duty Black Ops Golf War efter at have kaldt det forrige spil Call of Duty Black Ops Cold War. Insider Gaming's Tom Henderson bekræfter dette. At spillet foregår under golfkrigen betyder, at Treyarch måske fortsætte historien, hvor den slap i Black Ops Cold War, som den væbnede konflikt mellem Irak og koalitionen ledet af USA varede fra 1990 til begyndelsen af 1991. Korn siger at Call of Duty Black Ops Golf War vil være fokuseret på CIA, får det til at virke endnu mere mere sandsynligt. Og for dem af jer, der frygter, at Call of Duty Black Ops Golf War vil bliver et forhastet spil ligesom dette års Call of Duty Modern Warfare 3, så husk, at Treyarchs spil blev forsinket fra 2024, undskyld til 2024 fra 2023, hvilket betyder, at studiet og dets partnere har arbejdet på det i fire år, når det udkommer næste efterår. Så først og fremmest er det var Windows Central, der gav rapporten i første omgang med Insider Gaming, der bekræftede det, men pointen er, at vi har to velrenommerede kilder her, der begge siger det samme, at Call of Duty 2024 bliver et spil, der foregår i golfkrigsperioden, eller det kommer til at foregå i golfkrigsperioden og højst sandsynligt også hedde Call of Duty Black Ops Golf War. Ja det kommer fra Treyarch, det er blevet udviklet eller har været under udvikling i fire år af når det lanceres næste år, og der er ingen tvivl om, at hvis vi ser på den seneste tendens med, hvordan Activision har annonceret og delt detaljer om deres Call of Duty-projekter, så kan vi kan nok gå ud fra, at det udkommer enten sidst i oktober eller først i november, at de nok vil begynde at hype den og dele information om den i løbet af sommeren, sent sommer, sandsynligvis i august, juli til august, og den vil sandsynligvis også have en årlig livscyklus, og den vil være her i omkring et år, før den næste Call of Duty kommer ud efter det, og det vil også bruge et sæsonformat, men det er bare mig at antage, at de vil holde sig til den samme slags format, som de har været brugt i de sidste mange år, men igen vil vi vide mere om dette i fremtiden, når Activision beslutter sig for officielt at annoncere dette spil, men forvent det ikke lige med det samme."

"Forvent ikke officielle oplysninger om dette spil i den nærmeste fremtid, fordi Modern Warfare 3 er stadig meget råt på dette tidspunkt, det har kun været ude i et par uger, så øh ja men lad os høre, hvad du synes om det. Er du spændt på at komme tilbage?
til Black Ops er du begejstret for at se Treyarch lede Call of Duty-udvikling igen lad os alle vide det i kommentarerne nedenfor, og ellers vender vi tilbage i morgen med den sidste GRT."

"nyheder i denne uge, så indtil da håber jeg, at I nyder resten af jeres torsdag, og vi vil ser jer alle i den næste, pas på jer selv alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere