Dansk
Gamereactor
Videos
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
HQ

Ubisoft leverer en opdatering på Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Spillet har ramt en vigtig milepæl.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tage et kig på et spil, der har været under udvikling i et stykke tid nu. Det har været ret en usædvanlig udvikling, fordi det var klar, de var ved at gøre klar til at sende det, de viste noget gameplay, det faldt ikke i god jord hos fansene, så de besluttede sig for at gå tilbage til start og begynde forfra. Og det spil, der er tale om, er Prince of Persia The Sands of Time Remake. Grunden til, at vi taler om det, er, at Ubisoft giver en opdatering på spillet og bekræfter, at det stadig er under udvikling."

"og fortæller os også om, hvordan udviklingen skrider frem. Så lad os dykke ned i det.
Ja, Prince of Persia The Sands of Time Remake er stadig under udvikling. Ubisoft udtaler at spillet nu har passeret en vigtig intern milepæl. I betragtning af det tog der har været Prince of Persia The Sands of Time Remake, som er ved at være klar til til at debutere for et stykke tid siden, før det fik massiv modvind efter at have vist gameplay og derefter en lang periode med stilhed efter en forsinkelse på ubestemt tid, kan man antage, at spillet er gået i stå, at Ubisoft har sat udviklingen af det på pause, men det ville være forkert."

"Faktisk har Ubisoft markeret 20-året for originaltitlen ved at give en udviklingspause til spillet.
opdatering om genindspilningen, hvor de siger, at de har passeret en vigtig intern milepæl og udviklingen skrider fremad. Ubisoft tilføjer også, at vi kan forvente yderligere information om spillet engang i fremtiden. Det er denne del af dette indlæg her, du kan se, vi For 20 år siden udkom en af de mest heroiske fortællinger i videospil, Prince of Persia The Sands of Time, og så nederst her, som du ved, er det passionerede hold hos Ubisoft Montreal, som nu leder udviklingen, det plejede at være Ubisoft Singapore, jeg vil gerne sige, men efter den smule modspil de fik, besluttede de at flytte det over til Ubisoft Montreal, er i gang med at genskabe denne legendariske historie, og vi er glade for at kunne annoncere i dag, at projektet har passeret en vigtig intern milepæl, og udviklingen skrider fremad. Vi ser frem til til at dele mere i fremtiden. Der er stadig ingen forlydender om, hvornår vi kan forvente spillet til ankommer."

"Det interessante er, at det at sige, at den har passeret en vigtig intern milepæl ikke rigtig påvirker forbrugeren ret meget, vel? Hvis de sagde, at spillet nu er færdigt, eller noget i den stil...
sådan noget, og det er i kvalitetssikring eller sådan noget, så ville du sige okay, det er virkelig videre, men når det bare er en vigtig intern milepæl, der efterlader en masse, er det en meget det er noget, som du ikke rigtig kender den nøjagtige slags detaljer om, hvor det fører til, så når vi ved mere om dette spil, skal vi nok holde jer opdateret igen."

"vi ved ikke, hvornår det kommer, men når de siger ting som dette, får det dig til at tro, at måske får vi Prince of Persia The Sands of Time-remake i 2024, det bliver ikke i begyndelsen af 2024.
fordi der kommer et Prince of Persia-spil i januar, og det ville være underligt at sortere at lancere to Prince of Persia-spil på samme tid, men måske kan vi se frem til at til, at Prince of Persia The Sands of Time's remake får sin debut i anden halvdel af 2024."

"Men når vi ved mere om det, skal vi nok holde dig opdateret.
Igen er det et spil, der har været under udvikling i et stykke tid, så Ubisoft vil uden tvivl være glade.
endelig at få det her ud og komme videre og bruge deres ressourcer på det.
andre steder, men ja, vi vil fortsætte med at sende flere oplysninger, ellers har dette været den sidste Ugens GRTV-nyheder igen, så vi er tilbage på mandag med den næste, så indtil da Jeg håber, I nyder resten af fredagen, og at vi ses på den anden side. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere