Dansk
Gamereactor
Videos
Silent Hill 2 Remake
HQ

GRTV News - Silent Hill 2 Remake øger forventningerne før ny trailer

Bloober Team har bedt fans om at være tålmodige med spillet.

Audio transcriptions

"Godmorgen alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. Det er en ny uge, og vi er vil starte med at tale lidt om en kommende genindspilning, der er ret forventet på den måde. Det kommer fra Bloober Team, og det er genindspilningen af Silent Hill 2. Nu har vi kendt at det har været undervejs i et stykke tid, men vi har aldrig rigtig hørt noget om det."

"meget om spillet indtil nu, for det ser ud til, at Bloober Team er ved at gøre sig klar til at udgive en trailer for dette spil, og derfor har de udgivet en lille erklæring på forhånd for at øge forventningerne til det, de har arbejdet på. Så lad os tage et kig på det og gå videre.
derfra. Silent Hill 2 remake øger forventningerne før ny trailer. Bloober Team siger, at Konami beslutter, hvornår de vil vise mere af spillet, og at ventetiden vil være mere end det værd. Vi har ikke set eller hørt noget bemærkelsesværdigt fra Silent Hill 2 remake, efter at det officielt blev annonceret for 13 måneder siden, så det er forståeligt, at mange har længtes efter mere. Aftenens nyheder vil nok ikke gøre ventetiden lettere, for det ser ud til, at ivrige mennesker har spurgt Bloober Team om mere Silent Hill 2-genindspilningsinformation, da de polske udviklere har udgivet en erklæring på social medier. I meddelelsen står der, at udviklingen skrider glat og planmæssigt frem, men Konami har ikke planer om at vise mere af spillet endnu. De virker dog fortrøstningsfulde, da meddelelsen slutter med, er vi sikre på, at ventetiden vil være det hele værd. Hvad håber du at se og lære mere om?
næste gang? Og her er den officielle udtalelse, som jeg lige vil gøre en lille smule større. Som Bloober-team vil vi stolte over at være en del af Konamis planer for Silent Hill-franchisen. Sammen med vores partner flittigt på at sikre, at Silent Hill 2-remaket opnår den højeste kvalitet. På vegne af vores udviklingsteam vil vi gerne præcisere, at produktionen skrider gnidningsløst frem og i overensstemmelse med vores tidsplan. Vi forstår, at mange spillere rundt om i verden er spændte på at få nyheder om spillet, og vi sætter pris på jeres dedikation. Men vi kan kun bede om en lidt mere tålmodighed over for Konami, efterhånden som spillets udgiver deler flere oplysninger, vi er sikre på at ventetiden vil være det hele værd. Tak for jeres forståelse og støtte. Så ja, det ser som om vi er på vej til at se mere til Silent Hill 2 remake. Igen er det op til Konami på dette tidspunkt."

"at beslutte, hvornår de vil begynde at tease spillet og vise det frem. Vi ved ikke, hvornår det er faktisk kommer, men der er aldrig blevet nævnt en udgivelsesdato for dette spil, så det kunne være en 2024-titel det kunne være en 2025-titel vi er ikke helt sikre, men efterhånden som vi ved mere om dette spil eller som Konami beslutter sig for at vise mere om dette spil og give os flere oplysninger, vil vi være sikre på at holde jer underrettet og opdateret. Jeg ville ikke forvente at se en trailer til noget som Game Awards."

"Du ved, at Game Awards er et stort show, og det er et godt sted at vise trailere, men igen virker det lidt tidligt at vise en trailer for et spil, der er, du ved, vi har en erklæring som der siger, at ventetiden vil være umagen værd, og vi beder om mere tålmodighed, ellers antager jeg denne erklæring ville være lidt mere aggressiv og fortælle folk, at du ved som ventetiden er ved at være ovre eller noget i den stil, men ja, efterhånden som vi ved mere om dette spil sørg for at holde opslag opdateret det kunne være en 2024 udgivelse som jeg sagde, men potentielt se på 2025 også, men som et stræk, men ellers ja, det er al den tid, vi har haft dagens episode af GOTV-nyheder, vi er tilbage i morgen med ugens næste, så indtil da håber jeg, at I nød det."

"resten af mandagen, og ja, vi ses i næste afsnit. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere