Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

WiZ Connected Portrait Desk Lamp (Quick Look) - Skab den perfekte stemning

Denne bordlampe tilbyder dobbelte lyszoner og er ideel til brug midt i flere forskellige opgaver ved dit skrivebord.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look. Jeg kan godt lide en teknologi eller et produkt generelt, som på en måde kan ændre tilstand. Det er ikke nyt eller specielt en enspænder...
for mig at sige det. Der er mange tech troopers og andre, der elsker ting, der kan gøre forskellige ting fra en Galaxy Fold, der kan forvandles fra en telefonstørrelse til en slags almindelig til en tablet eller noget i den stil. Og jeg tror, at det også gælder for det her."

"selvom du måske specifikt har brug for de to use cases, som det giver, eller i det mindste en af dem. Dette er Wiz Portrait Smart Desk Light, og den gør to meget enkle ting.
Lige nu er det en almindelig skrivebordslampe, som sidder ved dit skrivebord.
og giver eller kaster lys opad og så ovenfra og nedad for at skabe denne virkelig dejlig hyggelig følelse. Dette er naturligvis en smart Wi-Fi-lampe, hvilket betyder, at du kan downloade Wiz-appen, og du kan indstille dette gradientlys lige her til at give den slags du ønsker, den form for belysning, du ønsker. Den har en simpel tænd-sluk kontakter lige her. Den leveres med en USB-C til USB Type-A, hvilket helt ærligt er fantastisk."

"fordi du ikke rigtig får et vægstik med, hvilket betyder, at det faktisk ikke er funktionelt fra æsken, hvilket jeg synes er lidt af et no-no. Jeg synes ikke, vi skal gøre det. Jeg ved godt, at smartphone-producenter også gør det, for teknisk set, når den løber tør for batteri, du nødt til at skaffe noget af dit eget fra dit eget hus, fra en ven, fra selv for at opretholde den funktionalitet. Det er det samme her, bare så du ved det. Lad os sige, at selv om du vil bruge en almindelig skrivebordslampe som denne, vil jeg ikke kalde den hverken smuk eller grim. Den er for anonym og subtil til at blive kaldt noget af det. Jeg vil sige at lige før, jeg har set billederne, har vi lige taget den ud af kassen. Jeg har set billederne af den slags lys, som den skulle kunne kaste, og det ser ret beroligende og rart, men så dukker der pludselig et møde op, eller du vil streame noget fra Twitch eller noget i den stil, og så har man brug for et ordentligt key light. Key lights, vi bruger dem hele tiden. De behøver ikke altid at blive kaldt key lights, men de er cirkulære..."

"i naturen og bruges meget af den moderne slags kreatører, men den generelle idé er er, at du har et skarpt lys, som kan belyse dit ansigt for at skabe en mere behagelig seeroplevelse, og i stedet for at have et separat Elgato key light eller købe studio lys for at give det til dine seere eller til dem, du holder møde med."

"med, er det, du gør med denne, at du simpelthen vender den nedad. Nå, men når du gør det det, går en masse forskellige systemer i gang i denne lampe. Det er sådan, at for det første, slukker den for lyset her, som ville kaste lys ned på skrivebordet, og den tænder for en meget skarpere og køligere form for key light gradient lysbjælke, som kører rundt om toppen af lampen her. Den aktiverer også en særlig indbygget diffusor, som skifter og justerer lysniveauerne baseret på, hvad den fornemmer, der sker. Det er hvorfor der er denne lille cirkulære udskæring her i midten, som i bund og grund er en sensor."

"som aflæser, hvilken slags belysning der er nødvendig for at belyse dig eller den ting, der den peger på, på den mest tilfredsstillende måde. Den gør selvfølgelig alle Wi-Fi-tingene.
og på samme tid er dette en Wiz smart lampe og ligesom en Wiz pære og ligesom andre Wiz produkter, kan den tilføjes i appen, og du kan indstille lysforholdene til at være som du vil have dem. Der er også en masse andre smarte funktioner, som f.eks. at den kan mærke når du nærmer dig, og når du nærmer dig, tænder den og omvendt."

"Når du går væk, slukker den, men der er en masse indstillinger i Wiz.
app, der tager højde for alle dens produkter, som du kan bruge. Men er det nyttigt? Ja, det er det, Det kommer an på. Jeg mener, det er helt sikkert for en meget speciel type forbruger, fordi du er nødt til at antage, at denne person har brug for key light-funktionaliteten, men ikke er seriøs nok til at købe ordentligt lysudstyr fra nogen som Elgato eller Corsair eller fra som ordentlige lysproducenter. Så hvis du er i gang, og du kan se denne dobbelte funktionalitet som noget, der tiltaler dig, ja, så er det måske det værd. Tak skal du have så meget for at se med. Vi ses til den næste."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere