Dansk
Gamereactor
Videos
Destiny 2: The Final Shape
HQ

GRTV News - Destiny 2: The Final Shape officielt forsinket til juni

Bungie bekræfter, at vi bliver nødt til at vente længere på den endelige udvidelse.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi være starte dagen med at tale lidt om en officiel forsinkelse, der nu er blevet bekræftet for et par måneder siden, eller måske snarere for et par uger siden, blev der udsendt en rapport, der antydede, at Destiny 2 The Final Shape ville blive forsinket blandt en hel masse andre ting, der var nævnt om Bungie med hensyn til den måde, hvorpå praksis holdes i virksomheden og fyringer og alle de forskellige ting. Men ja, den næste store udvidelse, den sidste del af Light and Darkness-sagaen var forventet at blive forsinket og skubbet til juni, men det blev aldrig officielt bekræftet, men det er det nu. Så lad os dykke ned og tage et kig på denne nyhed."

"Destiny 2 The Final Shape er officielt udskudt til juni. Bungie ønsker at levere på deres største, på deres store og dristige vision, som vi håber vil blive husket og værdsat i årevis.
kommende år. Da Bloombergs Jason Schreier offentliggjorde nyheden om fyringerne hos Bungie i sidste måned, sagde han hævdede han også, at Destiny 2's kommende The Final Shape-udvidelse var blevet forsinket 27. februar til juni. Fyringerne blev bekræftet kort tid efter, men studiet var mindre snakkesalige om den påståede forsinkelse. Det er der tydeligvis en grund til. Bungie bekræfter nu endelig, at Destiny 2 The Final Shape er blevet udskudt til den 4. juni. Den officielle begrundelse er, at de har brug for mere tid til at blive præcis, hvad vi ønsker, det skal være, og til at levere en endnu større og dristigere vision, som vi håber vil blive husket og værdsat i de kommende år. Det interessante her er, at det betyder, at vi forventer, at Season of the Wish bliver en lang sæson, ikke en, der slutter efter tre måneder, som vi er vant til fra Destiny 2-sæsonerne. Men Bungie har fundet en løsning på det, for de har annonceret, at der vil komme en slags en ekstra slags mindre sæson, der vil blive placeret i mellem Season of the Wish og The Final Shape. Det bliver en to-måneders indholdsopdatering til spillere med start i april. Så måske er det ikke nødvendigvis en hel sæson, men det betyder, at vi kan se frem til en smule ekstra Destiny 2-indhold, der kommer ud mellem dem, disse to vinduer. Det vil sige den lange pause mellem starten på Season of the Wish, som starter i dag, tro det eller ej, og The Final Shape, som udkommer i juni, Det vil ikke være så fladt hen mod slutningen, for det er sådan, Destiny 2-sæsonerne er."

"tendens til at fungere. De får en masse indhold, og så sker der ikke rigtig noget hen mod slutningen. Det er en genbrugt indhold, indtil det nye begynder at gøre sin debut. Så ja, Season of the Wish vil køre fra, som vi siger, slutningen af november, fra i dag, til sandsynligvis slutningen af februar. Og derefter april til maj vil vi få denne slags ekstra indhold, som vil tage os ind i The Final Shape, hvor der vil være, ja, sæsonformatet for det første vil blive sat til fordi de går videre til et andet slags koncept. Og så vil vi ligeledes få den udvidelse også. Så det er sådan set planerne for, hvad der kommer til at ske med Destiny 2."

"i den, jeg vil ikke sige umiddelbare fremtid, for vi kigger på en slags otte måneder frem i tiden på dette tidspunkt. Men ja, efterhånden som vi ved mere om alt dette, vil vi sørge for at holde jer underrettet og opdateret. Dem, der spiller Season of the Wish, vil uden tvivl få masser af teasere og hints om, hvordan fremtiden for Destiny 2 kommer til at se ud, inklusive The Final Shape. Så vær sikker på at dykke tilbage i spillet for at tjekke alt det ud. Men ellers, ja, det er al den tid, vi har..."

"i dagens episode af GRTV News, men vi er tilbage i morgen med ugens næste episode.
Så indtil da håber jeg, at du nyder resten af din tirsdag, og så ses vi i næste afsnit.
Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere