Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - december 2023

Vi ser på de største film og serier, der kommer i biografer og streamere i løbet af årets sidste måned.

Audio transcriptions

"Mens spilverdenen har en tendens til at sætte tempoet ned og tage en pause i december, er film- og TV-branchen ofte det modsatte. Derfor byder denne december på en hel liste af spændende projekter, som du kan se i biografen og på streamingtjenester. Så når det er sagt så lad os dykke ned i den endelige spilletid for 2023."

"Men før vi starter, en hurtig påmindelse om, at vi har baseret vores valg på en britisk udgivelseskalender, så husk at tjekke for nøjagtige lokale lister og datoer. Nu er det af vejen, så lad os komme i gang.
Vi har set lidt af en Eddie Murphy-opblomstring på det seneste, hvor skuespilleren har optrådt i en række af film og projekter. I december får vi den næste udvikling af det, når Murphy er hovedperson i Prime Videos Big Christmas Flick, en film, hvor han bringer julens 12 dage til live."

"Historien om, hvordan Willy blev Wonka Timothee Chalamet spiller hovedrollen i denne farverige film fra producenten af Harry Potter, en film, der udforsker, hvordan Willy grundlagde og skabte sit chokoladeimperium, alt imens han overvandt truslerne fra det, der bedst kan beskrives som chokolademafiaen."

"Netflix har samlet den talentfulde trio bestående af Julia Roberts, Mahershala Ali og Ethan Hawke.
til deres seneste store dramasatsning. Leave the World Behind viser en families afslappende ferie, der tager en ildevarslende drejning, da et cyberangreb afbryder forbindelsen til omverdenen, netop som to fremmede dukker op i deres døråbning. Kommer i biograferne en uge før den får debut på Netflix, I Aardmans Chicken Run-opfølger bryder banden ind på en batterifarm for at redde en flok kyllinger."

"fældekyllinger og bringe dem til deres nye ø-reservat. Med Zachary Levi og Thandwe Newton i spidsen bliver Chicken Run Dawn of the Nugget et fremragende eventyr.
Mens Warner Bros fortsætter med at udbygge sit monster-verse, har Toho Company besluttet sig for også at give den ikoniske monsterhistorie sit eget spin. Godzilla Minus One er en frygtindgydende film, der ser efterkrigstidens Japan under Anden Verdenskrig forsøge at stoppe den voldsomme radioaktive ur-monster øgle fra at rive landet i stykker. Apple TV's store nyhed i december har Mark Wahlberg i hovedrollen som en forstadsfar med en hemmelighed. I familieplanen ser Wahlberg forsøger at beskytte sin familie, når hans liv som tidligere lejemorder indhenter ham og truer deres sikkerhed. Bradley Cooper er tilbage i instruktørstolen og foran kameraet til sin næste store film, Maestro. Denne film udforsker livet for komponisten Leonard Bernstein og hans forhold til skuespillerinden Felicia Montelegri-Conn Bernstein, som bliver portrætteret som af Carey Mulligan her. Rick Rordons fantasyromaner er blevet filmatiseret utallige gange før, men det har ikke forhindret Disney i også at forsøge sig. Percy Jackson and the Olympians er en serie, der kommer til Disney Plus, og som følger den unge halvgud Percy, mens han løber tværs over Amerika."

"for at forhindre en total krig mellem guderne på Olympen. Den sidste store film i denne æra af DC Extended Universe, Aquaman and the Lost Kingdom bliver også den sidste gang, vi ser Jason Momoa som havets beskytter. At se Aquaman kæmpe mod den hævngerrige Black Manta igen, og i denne film vil han også gifte sig og stoppe den tidligere havmester Orm."

"fra at flygte fra sit fængsel. Det første kapitel i Zack Snyders sci-fi-historie, Rebel Moon Part One A Child of Fire, ser Sofia Boutella tage til stjernerne, mens hun forsøger at forsvare en fredelig bosættelse fra en tyrannisk invasionsstyrke. Del to kommer på Netflix til december og er planlagt til begyndelsen af 2024. Anden sæson af Marvels hypotetiske animerede serie undersøger, hvad kunne være sket, hvis afgørende øjeblikke i Marvel Cinematic Universe faktisk udspillede sig på en anden måde. De næste episoder byder på forskellige tilbagevendende live-action skuespillere."

"medlemmer, der lægger stemmer til deres respektive animerede modstykker. Taika Waititi instruerer Michael Fassbender i denne sportskomedie, der dokumenterer den berygtede, forfærdelige amerikanske samoanske fodboldhold, som er bedst kendt for at tabe en VM-kvalifikationskamp 31-0 i 2001.
Filmen handler om deres kampagne ved VM i 2014, og Fassbender portrætterer en træner, der er ved at gå ned med flaget."

"der skal hjælpe med at forbedre holdets indsats. Hayao Miyazaki og Studio Ghibli er på banen igen.
igen med en helt ny animationsfilm, hvor en ung dreng og en hejre rejser rundt i en verden, der deles af levende og døde, i håbet om at finde drengens unge mor. Drengen og the heron har et stærkt engelsk cast med navne som Christian Bale, Mark Hamill, Robert Pattinson, Gemma Chan, Florence Pugh, Willem Dafoe, Dave Bautista og mange flere. Adam Driver spiller hovedrollen som Enzo Ferrari in Crisis i Michael Manns biografi om den berømte italienske superbilproducent. Ferrari følger begivenhederne, mens Enzo og hans team presser deres biler og kreationer til det yderste i en forsøg på at vinde det udfordrende og forræderiske 1.000 miles Mille Miglia-løb tværs over Italien."

"Netflix giver sine abonnenter en dobbelt portion stop-motion animeret godhed i december, da Efter Chicken Run 2 er Pokemon Company gået sammen med streameren om at debutere med en serie, der følger Harus eventyr, en concierge på et Pokemon-resort, mens hun tilbringer tid med de mennesker og lommemonstre, der kommer på besøg. Og der har vi det, endnu et år med skærmtid er i bøgerne."

"Mens vi venter til det nye år med at tjekke, hvad januar 2024 har at byde på, kan du være med senere på måneden for at få et indblik i de største biograffilm, der vil forsøge at gøre deres ankomst i løbet af 2024."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere