Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - ingen planer om at frigive Game Pass til PlayStation og Nintendo

Phil Spencer kommenterede sagen i et nyligt interview.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. Det er en ny uge og vi vil samle op på noget, der fandt sted for nylig. Phil Spencer er en absolut pålidelighed, skal vi sige, når det kommer til at give os vigtige og spændende oplysninger."

"om Xbox og spil og alle de gode ting. For nylig gav han os en stor bunke information igen, og i dag skal vi tale specifikt om planerne for Game Pass, som han uddybede en smule i det øjeblik. Så lad os dykke ned i det, og vi vil tale lidt mere om det bagefter. Phil Spencer, vi har ingen planer om at udgive Game Pass til PlayStation og Nintendo. I stedet fokuserer Microsoft på at sikre, at folk har det godt med at købe et Xbox. Der har i et stykke tid været rygter om, at Microsoft havde planer om at udgive Game Pass til flere platforme, først og fremmest til PlayStation og Nintendo. Hvis du har håbet på dette, kan du stoppe med at drømme nu, for det ser ikke ud til, at det kommer til at ske i den nærmeste fremtid, hvis nogensinde. I en interview med Windows Central sagde Phil Spencer, at der ikke er nogen planer om at bringe Game Pass til nogen af platformene på nuværende tidspunkt. Han sagde til mediet: "Jeg vil starte med at sige, at vi ikke har nogen planer om at bringe Game Pass til nogen af platformene."

"Pass til PlayStation eller Nintendo. Det er ikke en del af vores planer, men jeg tror, du har fat i noget af det rigtige.
hvad det vil sige at eje en Xbox. Det, jeg gerne vil fokusere på, er, hvordan vi fortsætter med at innovere.
for folk, der har forpligtet sig til vores hardwareplatform, og hvordan vi fortsætter med at lave sikre, at de har det godt med deres investering i det, vi har bygget. Selvfølgelig skal man aldrig sige aldrig, men det ser ud til at være en meget lys fremtid for Game Pass og andre platforme i øjeblikket."

"Vil du gerne se Game Pass til PlayStation og Nintendo? Det er ikke ligefrem en stor overraskelse at Spencer ikke har tænkt sig at bringe Game Pass til PlayStation eller Nintendo. Jeg går ud fra at det er noget, de løbende kigger på at gøre, men jeg tror, det handler mindre om Xbox' intentioner om at bringe abonnementstjenesten til disse platforme og mere om disse platformes tænker, om vi virkelig ønsker, at et Xbox-abonnement skal dominere, hvad vi laver herovre. Det er den måde Jeg kan godt se det, hvis jeg skal være ærlig, men måske er der noget under overfladen, som er der stopper det. Vi vil uden tvivl finde ud af mere om det i fremtiden, men som Game Pass fortsætter med at vokser, og Xbox selv fortsætter med at vokse, for der vil uden tvivl komme flere opkøb ned ad på sigt, især når der er tale om en virksomhed af Microsofts proportioner og størrelse. Der vil uden tvivl være yderligere iterationer og udviklinger i den henseende. Jeg vil sige, at PlayStation eller du ved Sony PlayStation er den sidste form for platform, som du nogensinde vil se Game Pass på. Hvis alle andre platforme får Game Pass, så kommer det måske også til PlayStation på et tidspunkt, men Nintendo på den anden side, fordi der generelt set ikke er meget lighed mellem førstepartstitler på Xbox og PlayStation, og generelt set er mange af de store konsoller spil på Xbox og PlayStation og på Nintendo Switch eller Nintendos platforme. Jeg vil sige, at der er en meget større mulighed og chance for, at Game Pass kommer til Nintendo Switch i fremtiden, men igen ser det ikke ud til, at det kommer til at ske lige foreløbig, så jeg ville ikke holde vejret."

"men det er alt, hvad vi har tid til i dagens afsnit af GRTV News. Vi er tilbage nu i morgen med ugens næste afsnit, så indtil da håber vi, at I nyder mandagen, og ja, vi vender tilbage ser dig på den næste. Hav det godt alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere